پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۵۶

شفیعی:

جهاد دانشگاهی نیازهای آموزشی و پژوهشی گمرک قزوین را تامین می کند

جهاد دانشگاهی نیازهای آموزشی و پژوهشی گمرک قزوین را تامین می کند

قزوین - خبرگزاری مهر: سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: با ظرفیت علمی و آموزشی موجود قادریم نیازهای آموزشی و پژوهشی گمرک استان را با برگزاری دوره های آموزشی تامین کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین در دیدار سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین با مدیرکل گمرک استان، نیازهای آموزشی و نظرسنجی گمرک استان قزوین بررسی شد.
 
در این دیدار که عصر شنبه با حضور معاونان و مدیران گمرک استان، معاون آموزشی و مدیرمرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی استان قزوین به منظور بررسی راهها و شیوه های برگزاری دوره های مختلف آموزشی و افکارسنجی در دفتر مدیرکل گمرک استان قزوین برگزار شد عبدالله شفیعی آمادگی جهاد دانشگاهی استان برای ارائه آموزش های کاربردی برای حق العمل کاران و کارگزاران و علاقمندان فعالیت های گمرکی را اعلام کرد.
 
عبدالله شفیعی با اشاره به امضای تفاهمنامه جهاد دانشگاهی استان و گمرک قزوین گفت: جهاد دانشگاهی با گمرک استان قزوین همکاری های خوبی از گذشته دارد که این همکاریها باید در قالب همکاریهای آموزشی و پژوهشی گسترش یابد.
 
سرپرست جهاد دانشگاهی استان قزوین تاکید کرد: حوزه گمرک با توجه به تحولات جهانی، نیازمند آموزش های جدید است و جهاد دانشگاهی استان این توان و قابلیت را دارد تا با توجه به نیازهای مختلف دوره های متعددی را طراحی و برگزار کند.
 
حسن علیدوستی مدیرکل گمرک قزوین هم با تاکید بر اینکه گمرک در بسیاری از زمینه ها نیازمند توانمند سازی در زمینه آموزش است، خاطرنشان کرد: هرچند گمرک استان و جهاد دانشگاهی از سالهای گذشته همکاری نزدیکی داشته اند اما با توجه به شرایط فعلی باید همکاریهای جدیدی تعریف شود.
 
وی آموزش و به روز بودن را مهم ارزیابی کرد و افزود: ضرورت ها و نیازها باید توسط جهاد دانشگاهی برآورده شود و این فعالیت ها با توجه به قرارداد همکاری با جهاد دانشگاهی استان در حال انجام است و نیازهای آموزشی نیز در زمینه نحوه کد گذاری کالا، ارزیابی عملکرد دستگاهها و مستند سازی قانون جدید گمرکی و قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین ارزش گمرکی، قاچاق کالا از موضوعات آموزشی مورد نیاز گمرک استان شناسایی شده است.

بیتا باقر زاده سرپرست معاونت آموزشی نیز در این نشست توانمندی های آموزشی جهاد دانشگاهی استان قزوین را تشریح کرد و گفت: جهاد دانشگاهی استان ظرفیت و قابلیت خود را در زمینه آموزش های تخصصی و عمومی به اثبات رسانده و با توجه به نیازهای روزآمد گمرک این توان را دارد تا دوره های سفارشی و مورد نیاز گمرک را در زمینه های مختلف برگزار کند.
 
در این نشست بهروز کیایی معاون اداری و مالی گمرک، محمدعلی مرادی مسئول آموزش گمرک استان قزوین و محمد احمدی مدیرمرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی استان زمینه های همکاری در زمینه های مختلف را بررسی کردند. 
کد خبر 1227665

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha