پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۱۳

شهبا به مهر خبر داد:

کتابی در مقایسه شبکه‌های داخلی با خارجی مجوز گرفت

کتابی در مقایسه شبکه‌های داخلی با خارجی مجوز گرفت

کتابی از محمد شهبا با عنوان "زیبایی شناسی عناصر بصری در برنامه‌های گفتگو محور خبری" در مقایسه نحوه پوشش خبری شبکه‌های داخلی با سه شبکه BBC، NBC و CNN به زیر چاپ رفت.

محمد شهبا مولف و مترجم کتاب‌های حوزه سینما با اعلام این خبر به خبرنگار مهر، گفت: این کتاب 240 صفحه‌ای مصور در واقع متن تقریر یافته دو پژوهشی است که من در این زمینه برای اداره‌کل مطالعات و تحقیقات سینمایی سازمان صدا و سیما انجام داده‌ام.

وی افزود: در سال‌های گذشته از این دو پژوهش استقبال شد و تصمیم گرفتم آنها را در یک کتاب ادغام کنم.
 
به گفته شهبا در بخشی از این کتاب پژوهشی، برنامه‌های خبری شبکه‌های تلویزیونی BBC، NBC و CNN با بخشهای خبری شبکه‌های تلویزیونی داخل مورد تحلیل مقایسه‌ای قرار گرفته‌اند.
 
وی افزود: انتخاب شبکه‌های خارجی مذکور به دلیل تعداد انبوده مخاطبان و نیز توجه ویژه آنها به عناصر زیبایی‌شناختی در پخش اخبار بوده‌ است.
 
این پژوهشگر حوزه رسانه‌ها اضافه کرد: در این اثر نحوه پخش اخبار و پوشش رسانه‌های مذکور از آنها با عملکرد شبکه‌های تلویزیونی ایران در موارد مشابه عمدتاً به لحاظ فرمی مقایسه شده و راهکارهایی هم برای بهبود وضعیت پوشش و پخش اخبار توسط شبکه‌های داخلی ارائه شده ‌است.
 
به گفته شهبا کتاب "زیبایی‌شناسی عناصر بصری در برنامه‌های گفتگو محور خبری" مجوز نشر را دریافت کرده و در حالی حاضر توسط انتشارات اداره ‌کل مطالعات و تحقیقات سینمایی سازمان صدا و سیما در زیر چاپ است و تا چند روز آینده توزیع می‌شود.
کد خبر 1227868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha