پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۳۵

هیئتهای ورزشی گلستان رده بندی می شوند

هیئتهای ورزشی گلستان رده بندی می شوند

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل تربیت بدنی گلستان گفت: در راستای رشد و ارتقای ورزش، به منظور ایجاد انگیزه، هیئهای ورزشی استان ارزیابی و رده بندی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سید رضا حسینی صبح یکشنبه در گردهمایی یک روزه روسا، نواب روسا هیأتهای ورزشی استان، از هیئتهای ورزشی استان و شهرستانها به عنوان خط مقدم ورزش و بازوان توانمند اداره کل تربیت بدنی نام برد.

 وی اظهار داشت: توسعه ورزش قهرمانی، پرورش قهرمانان، توسعه نیروی انسانی، توسعه کمی و کیفی، رفتار سازمانی، توسعه نرم افزار و سخت افزاری، توسعه برنامه های علمی و پژوهشی و فرهنگی، توسعه منابع مالی از مهمترین عوامل ارزیابی هیئتهاست.
 
معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل تربیت بدنی گلستان، با اشاره به اهمیت همکاری جامعه ورزش با یکدیگر بیان کرد:  امروزه در راستای رشد و ارتقای ورزش، ایجاد همدلی، تعامل اداره تربیت بدنی شهرستانها و بخش ها و هیئتهای ورزشی استان از اهمیت بالایی برخوردارست.
 
حسینی با اشاره با این موضوع که گلستان علی رغم اینکه از لحاظ مالی محروم بوده و فاقد اسپانسر های مالی بزرگ است، گفت: گلستان دارای استعدادهای بالقوه زیادی در ورزش است.
 
مشاور مدیرکل و رئیس گروه برنامه ریزی، آموزش و تحقیقات اداره کل تربیت بدنی گلستان نیز گفت: تدوین برنامه های پنجم توسعه در ورزش مهمترین مولفه در راستای رشد و ارتقای ورزش است.
 
غلامحسن رحمان نیا اظهار داشت: امروزه برای نیل به اهداف بلند و دستیابی به سکوهای افتخار جهانی ناچاریم که آینده نگری، برنامه ریزی دقیق و مدونی داشته باشیم و با بهره مندی از تمام توان به سمت آن اهداف پیش برویم.
 
وی تدوین برنامه های پنجم توسعه در ورزش را مهمترین مولفه در راستای رشد و ارتقای ورزش عنوان نمود و از هیئتهای ورزشی خواست که در خصوص تدوین این برنامه چشم انداز تمام تلاش خود را بکار گیرند.
 
رئیس گروه برنامه ریزی، تحقیقات و آموزش اداره کل تربیت بدنی گلستان، علمی کردن ورزش و تعامل هیئتهای ورزشی با سازمان آموزش و پرورش و دانشگاهها و حضور استاتید دانشگاهی را در هیئتهای ورزشی و عجین کردن ورزش با مبانی علمی را بسیار مهم عنوان کرد.
کد خبر 1227892

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha