پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۴۷

هفت کمپینگ گردشگری در استان سمنان در دست ساخت است

هفت کمپینگ گردشگری در استان سمنان در دست ساخت است

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: هفت کمپینگ گردشگری در استان سمنان در حال ساخت است و احداث 10 مجموعه کمپینگ از مصوبات سفر هیئت دوبت به استان سمنان است.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، حمید یزدانی صبح یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سمنان گفت: اجرای این مصوبه در حال حاضر 75 درصد پیشرفت دارد و در این راستا، مکان یابی 10 مجموعه کمپینگ در سطح استان انجام شده و هفت مجموعه از این تعداد در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه مصوبه انجام مطالعه امکان سنجی 23 منطقه نمونه گردشگری بین المللی، ملی و محلی 100 درصد اجرایی شده است، افزود: در این راستا زون های گردشگری تمام این مناطق مشخص و پکیج های سرمایه گذاری مناطق مذکور آماده چاپ شده است.

مدیر کل میراث فرهنگی سمنان با بیان اینکه موافقت اصولی واگذاری سه منطقه نمونه گردشگری به بخش خصوصی نیز صادر شده است، گفت: سه منطقه نمونه گردشگری نیز در شرف واگذاری است.

یزدانی افزود: مطالعات فاز 1 و 2 مصوبه ایجاد زیرساختهای بازارچه شهرک صنایع دستی نیز انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه مصوبه احداث 30 مجموعه سرویس بهداشتی بین راهی در حال حاضر 45 درصد پیشرفت دارد، افزود: تملک زمین این 30 مجموعه در قالب مجتمع های خدماتی بهداشتی انجام شده است و در حال حاضر اجرای فونداسیون 18 مجتمع به اتمام رسیده و در 14 مجتمع از این تعداد سازه های فلزی نصب شده است.

یزدانی گفت: سفت کاری 10 مجموعه سرویس بهداشتی نیز انجام شده و نازک کاری این مجموعه ها در حال اجراست.

وی در خصوص مصوبه احداث 20 مجتمع خدماتی رفاهی و بین راهی نیز اظهار داشت: تا کنون مجوز ساخت شش مجتمع صادر شده که از این تعداد سه واحد در مرحله تجهیز کارگاه و مابقی در مرحله انتخاب سرمایه گذار است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان در خصوص مصوبات دور دوم سفر نیز گفت: اجرای بیشتر  این مصوبات نیز در مراحل نهایی قرار دارد.

یزدانی اختصاص 20 میلیارد ریال برای مرمت بناهای تاریخی و بقاع متبرکه استان را از مصوبات سفر دوم عنوان کرد و افزود: برای اجرای این مصوبه بخشی از بناهای تاریخی استان از جمله مسجد جامع فرومد، قصر بهرام، پردیس عین الرشید، میاندشت، مجموعه تاریخی بسطام، ارگ سمنان، آرامگاه شیخ علاء الدوله، امامزاده دیباج، امامزاده یحیی و بافت تاریخی سمنان مرمت شده است.

وی افزود: برای اجرای مصوبه ایجاد موزه منطقه ای نیز هفت هزار متر مربع زمین با کاربری جهانگردی جنب ترمینال سمنان برای ایجاد موزه منطقه ای در نظر گرفته شد.

کد خبر 1228010

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha