دکتر نوذر منفرد در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر اظهار داشت: این اعتبار برای اجرای طرح های آبیاری تحت فشار، اجرای شبکه های آبیاری تحت فشار و اجرای شبکه های آبیاری و زهکشی اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: از این میزان اعتبار 117 میلیارد ریال برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار، 9 میلیارد ریال برای اجرای شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی و 27 میلیارد ریال برای انتقال آب به اراضی کشاورزی به صورت بلاعوض و تسهیلات پرداخت می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورز استان بوشهر با بیان اینکه اعتبار اختصاص یافته و میزان اجرای این طرح ها در واحد هکتار با توجه به تعداد متقاضیان قابل افزایش است، افزود: کشاورزان متقاضی این اعتبارات را به صورت 70 درصد بلاعوض و 30 درصد تسهیلات دریافت می کنند.
منفرد گفت: هم اکنون از 88 هزار هکتار اراضی آبی استان 19 هزار هکتار به روش تحت فشار آبیاری می شود.
وی اضافه کرد: راندمان آبیاری در حالت سنتی 35 درصد و در آبیاری تحت فشار 85 درصد است که با اجرای روش های نوین آبیاری سالانه 40 میلیون متر مکعب آب صرفه جویی می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورز استان بوشهر با بیان اینکه 316 هزار و 835 هکتار اراضی کشاورزی در استان بوشهر وجود دارد، گفت: کم شدن هزینه تولید در واحد هکتار، ارتقای کیفیت و کمیت محصول و تثبیت شغل از مزایای اجرای طرح آبیاری تحت فشار است.
نظر شما