ابراهیم گوهردهی در گفتگویی افزود: 45 میلیارد و 900 میلیون ریال تسهیلات به واحدهای صنایع کوچک در مازندران پرداخت شده است.
وی خاطر نشان کرد: به منظور اعطای تسهیلات به واحدهای متوسط و صنایع کوچک مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی مازندران، طرحهای متقاضیان از لحاظ فنی و مالی توسط کمیته ارزیابی بررسی می شود و پس از بازدید کارشناسان مربوطه و تطبیق میزان نیاز آنان به تسهیلات و ارائه گزارش و پذیرش طرح ارائه شده، جهت دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی می شوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با بیان اینکه کمیته بررسی ارزیابی مالی در سال جاری در خصوص طرح های صنعتی انجام شده، با ارزیابی درخواست های واحدهای صنعتی متقاضی تسهیـلات، با موافقت درخواست تعداد 28 واحد تولیـدی و صنعتی، جهت دریافت اعتبـار بالغ بر 45 میلیارد و 900 میلیون ریال به بانک معرفی شدند.
وی اظهار داشت: این اعتبارات بر اساس تفاهنامه موجود بین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، بانک صنعت و معدن اختصاص یافته که واحدهای صنعتی یاد شده، توسط شرکت شهرکهای صنعتی مازندران به این بانک اعلام شدند.
گوهردهی گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی، تأمین سرمایه درگردش، طرح توسعه و تکمیل و بازسازی واحدهای صنعتی، اولویت با طرح هایی است که دارای حداقل 30 درصد پیشرفت فیزیکی بوده و با اختصاص این اعتبار به بهره برداری خواهند رسید.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، مهم ترین پیامد توسعه واحدهای صنعتی کوچک در شهرکها و نواحی صنعتی را ایجاد اشتغال بیشتر نسبت به واحدهای بزرگ دانست و با توجه به توسعه واحدهای صنعتی ، وجود اینگونه واحدهای صنعتی کوچک را برطرف کننده مشکلات بیکاری در منطقه عنوان کرد.
نظر شما