پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۸۹، ۱:۵۳

در گفتگو با مهر تاکید شد:

حال هیچ کدام از مجروحان حادثه سقوط هواپیما وخیم نیست

حال هیچ کدام از مجروحان حادثه سقوط هواپیما وخیم نیست

ارومیه - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد که خوشبختانه حال هیچ کدام از 32 مجروح حادثه سقوط هواپیما وخیم نیست و احتمال افزایش آمار کشته شدگان بسیار کم است.

ابراهیم فتح اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه اظهار داشت: هم اکنون 32 مجروح حادثه سقوط هواپیمای 277 ایران ایر در بیمارستانهای امام، عرفانیان، ارتش، امام رضا، آذربایجان و سیدالشهدا بستری هستند و بر اساس اعلام پزشکان خوشبختانه حال هیچکدام وخیم نیست.

وی خاطرنشان کرد: این مجروحان افرادی هستند که در دقایق طلایی توسط نیروهای محلی به بیمارستانها منتقل شده اند.

روستاییان منطقه زحمت بسیار کشیدند

فتح اللهی تاکید کرد: این مجروحان که توسط وسایل بومیهای روستا به بیمارستانها منتقل شدند در زمان طلایی به بیمارستانها رسانده شدند بنابراین سریعتر مورد امدادرسانی و مداوا قرار گرفتند.

اغلب آسیب دیدگان دچار شکستگی هستند

وی یادآورشد: بر اساس اعلام پزشکان هم اکنون هیج جراحی حساسی نیاز نیست و اغلب آسیب دیدگان دچار شکستگی هستند و آنهایی که دچار خونریزی بوده اند نیز تحت درمان مناسب قرار گرفته اند و موضوع نگران کننده ای در این خصوص نیست.

معاون استاندار متذکر شد: هم اکنون یکی از کادر پروازی در اتاق عمل تحت مداواست که حال وی نیز وخیم گزارش نشده است.

فتح اللهی تاکید کرد: با این اوصاف این امید وجود دارد که شمار کشته شدگان حادثه همان 77 نفر باقی بماند و افزایش نیابد.

عدم دید کافی خلبان عامل حادثه است

معاون استاندار آذربایجان غربی در ادامه اظهار داشت: با توجه به وضعیت بد آب و هوایی استان به نظر می رسد عدم دید کافی خلبان اصلی ترین علت حادثه باشد.

وی اذغان داشت: در عین حال منتظر اعلام نظر کارشناسان فن هستیم و قطعا آنها تشخیص دقیق خواهند داد

کد خبر 1228629

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha