پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۵۵

باجه های بیمه در مبادی ورودی گلستان مستقر شد

باجه های بیمه در مبادی ورودی گلستان مستقر شد

گرگان - خبرگزاری مهر: دادستان مرکز گلستان گفت: با استقرار باجه های بیمه در مبادی ورودی، از تردد وسایل نقلیه فاقد بیمه در جاده های استان جلوگیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس پوریانی صبح دوشنبه در مراسم تقدیر از دست اندرکاران برگزاری همایش بیمه و حقوق شهروندی در استان گفت: با استقرار باجه های بیمه ایران در ایامی که حجم مسافرت بیشتر می شود، از تردد خودروهایی که فاقد بیمه شخص ثالث هستند در جاده های استان جلوگیری می شود.

وی با بیان این که تعداد زیادی از افرادی که به دلیل تصادف در زندان به سر می برند فاقد بیمه شخص ثالث هستند افزود: با افزایش پوشش بیمه، از شمار این افراد در زندان های استان و کشور کاسته می شود.

وی در ادامه با ابراز تاسف از آمار بالای کشته های تصادف به ویژه، راکبان موتور سیکلت در استان تاکید کرد: باید با فرهنگ سازی به کمک همه نهاد های اثرگذارمانند صدا و سیما ، مطبوعات و آموزش و پرورش، راکبان موتور سیکلت را که بیشتر جوان هستند به رعایت مقررات و استفاده از کلاه ایمنی ترغیب کرد.

پوریانی پیشنهاد کرد:  در رایزنی با فروشگاه هایی که لوازمی مانند کلاه ایمنی را عرضه می کنند امکان فروش قسطی آن، برای افرادی که توان مالی ندارند، فراهم شود.

وی در ادامه با ابراز رضایت از فعالیت برخی شرکت های بیمه، به سایر کارگزاران بیمه ای که در پرداخت خسارت به مردم تعلل می کنند نیزهشدار داد در صورت ادامه  این روند ، بدون اغماض ، دستور پلمپ کارگزاری های آنان در استان صادر خواهد شد.

معاون قضایی و رئیس شورای حل اختلاف استان گلستان نیز در این نشست با ابراز نارضایتی از عملکرد برخی شرکت های بیمه در پراخت خسارت به مردم گفت: برخی از این شرکت با وجود تذکرهای چندباره، همچنان در پرداخت خسارت مردم تعلل می کنند.

اجمد جعفری افزود: باید با این شرکت ها به صورت قاطع برخورد شود تا از تضییع حقوق مردم جلوگیری شود.

به گفته وی ، پرداخت نشدن خسارت از سوی شرکت های بیمه ، تا ماه ها مردم را سرگردان و دچار مشکل می کند.

در پایان این نشست از اعضای شورای حل اختلاف و سایر دست اندرکاران برگزارکننده ی همایش بیمه و حقوق شهروندی تقدیر شد.

همایش بیمه و حقوق شهروندی در کانون طه گرگان برگزار شد.

کد خبر 1228738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha