پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ دی ۱۳۸۹، ۱۸:۲۷

صرف 460 میلیون تومان برای بهسازی روستای حیدره در همدان

صرف 460 میلیون تومان برای بهسازی روستای حیدره در همدان

همدان - خبرگزاری مهر: فرماندار همدان گفت: تا کنون چهار میلیارد و 660 میلیون ریال اعتبار برای بهسازی روستای حیدره در همدان هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، حسن قهرمانی مطلق ظهر دوشنبه در بازدید از روستای حیدره در همدان با بیان اینکه مشکلات روستای حیدره با مشارکت روستاییان قابل حل است، گفت: برای بهسازی روستای حیدره 390 میلیون تومان و برای بهسازی راه های بین مزارع نیز 76 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است

فرماندار همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر در بسیاری از روستاها مشکلات عمده روستاییان رفع شده و مسائلی که در اولویتهای بعدی آنها قرار دارد طرح می شود، گفت: تامین آب شرب سالم، احداث خانه عالم و کانون فرهنگی، ساماندهی گلزار شهدا و بازگشایی معابر با تعریض سه هزار و 300 متر از منازل مسکونی از جمله اقدامات صورت گرفته در این روستا است.

وی با تاکید بر اینکه مشارکت روستاییان در حل مسائل و مشکلات روستا ضروری است، اظهار داشت: وقتی روستاییان در حل مشکلی یک قدم بردارند قطعا دولت ده گام برخواهد داشت.

قهرمانی با بیان اینکه بدون مشارکت وهمکاری نباید رفع مسائل و مشکلات روستا را در کوتاه مدت انتظار داشت، گفت: اجرای برخی پروژها و خدمات با موانعی همجون تملک زمین روبروست که نیازمند جلب رضایت مالکان است که در این مقوله برکات دنیوی و اجر اخروی مشارکت بر هیچ کس پوشیده نیست.

فرماندار همدان از آمادگی دستگاهای اجرایی برای ارائه و گسترش خدمات در این روستا خبر داد و افزود: اداره راه برای تعریض راه اصلی و مخابرات برای گسترش خدمات آمادگی کرده اند که اقدامات آنها در گرو همکاری روستاییان است.

در این جلسه که در خانه عالم روستا حیدره برگزار شد تعریض راه روستا، احیا و مرمت مزار امامزاده واقع درروستا، احداث سالن ورزشی، افزایش ظرفیت خطوط تلفن و جلوگیری ساخت وسازهای غیر مجاز مطرح شد.

کد خبر 1229357

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha