پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۹ مهر ۱۳۸۳، ۱۴:۴۰

فرح اصولي درگفتگو با مهر :

قصه هاي قرآني را مي توان تصوير كرد

در قرآن قصه هاي آموزنده اي وجود دارد كه مي توان بر اساس آنها به تصوير گري پرداخت و به اين وسيله نسل آينده را با مفاهيم عميق اين كتاب آسماني پيوند داد .


نمونه اي از يك اثر نگارگري ايراني

فرح اصولي نقاش و هنرمند معاصر در گفت و گو با خبرنگار تجسمي مهر ضمن بيان مطلب بالا گفت : براي شركت در  نمايشگاه جشنواره هنري قرآن  دو اثر ارائه كرده ام . در يكي از آثارم به قصه آدم و حوا پرداخته ام و در ديگري تصوير ذهني ام از حضرت علي را نشان داده ام . چيزي كه در اين نقاشي جذاب است رعايت اين مسئله است كه چهره حضرت علي (ع) نقاشي نشده است و بجاي آن هاله نوراني قرار دارد .

وي افزود : شخصيت حضرت علي (ع) دو جنبه متفاوت و ستودني را تواما همراه دارد . از يك سو اين شخصيت صيف الله است و از سوي ديگر قرآن ناطق . لذا محبت و ايستادگي را تواما مي توان در شخصيت اين امام يافت .

اين هنرمند در ادامه سخنان خود گفت : از ديدگاه من اگر هنرمندي بخواهد راستگو باشد ، هنرش امري معنوي خواهد بود زيرا آثارش بايد از يك خواستگاه باطني آغاز شود .سفر دروني هنرمند براي خلق اثر نمي تواند امري اين جهاني باشد . در اين سفر معنويت رل اصلي را بازي مي كند . اگر به اين نكته توجه كنيم اثر هنري خلق شده اثري با ارزش خواهد بود .

وي در پايان با اشاره به نگارگري ايراني گفت : در هنر نگارگري نيز هنرمند به دنبال نقش يك واقعيت قدم بر نمي داشت بلكه با درهم ريخت پرسپكتيو وشفاف كردن حايل ها فضايي خلق مي كرد كه خارج از زمان و مكان مادي بوده و دنيايي آن جهاني را نشان مي داد .

کد خبر 122966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha