به گزارش خبرگزاری مهر، سید یعقوب جعفری در همایش "نظام جمهوری اسلامی ایران، پرستاران، دستاوردهای تاریخی" اظهار داشت: کاهش ساعت کار پرستاران فقط یکی از بندهای قانون ارتقای بهرهوری نیروهای بالینی نظام سلامت است که بر اساس سختی کار، سابقه خدمت و کار در شیفت های غیرمتعارف، 8 ساعت در هفته کاهش مییابد و در تمام دانشگاههای علوم پزشکی قابل اجراست.
وی با اشاره به اینکه در قانون ارتقای بهره وری، حرفه پرستاری به عنوان مشاغل سخت و زیانآور شناخته شده است، افزود: با توجه به این امر بازنشستگی پیش از موعد نیز مشمول پرستاران میشود.
جعفری با بیان اینکه قانون ارتقای بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت شاغل در بخشهای دولتی، خصوصی، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و خیریه را شامل میشود، افزود: برای اجرای این قانون به 23 هزار پرستار جدید نیازمندیم که به تصویب مجلس رسیده است و با تحقق آن گامی در مسیر ارائه خدمات بهتر به بیماران و تامین رفاه پرستاران برداشته می شود.
نایب رئیس شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: هدف از تصویب و به اجرا درآمدن قانون ارتقای بهرهوری این است که پرستاران کمتر کار کنند و مرخصی و استراحت مناسبتری داشته باشند تا بتوانند به وظیفه اصلی خود که همانا خدمت به بیماران است، بهتر عمل کنند.
نظر شما