ابراهیم محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اعلام کرد: گلبانگ انقلاب ساعت 9 و 33 دقیقه صبح روز 12 بهمن همراه با اجرای برنامه های ویژه و گلباران تمثال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران انجام می شود.
وی افزود: در تمام روزهای دهه فجر به ویژه بعد از اتمام ماه صفر در نوبت صبح و عصر ویژه برنامه های متنوع با توجه به مقتضیات جوی ، زمانی و مکانی برگزار می شود.
وی تصریح کرد: معرفی و تجلیل از دانش آموزان برجسته عرصه های علمی و پرورشی و بهره گیری از توانمندیهای آنان، برگزاری گفتمان انقلاب اسلامی با رویکرد آگاهی بخشی و بصیرت افزایی نسبت به موقعیت و جایگاه انقلاب اسلامی و پاسخگویی به پرسشها و شبهات دانش آموزان در قالب برنامه های مؤثر و جذاب همچنین برگزاری جشنواره های فرهنگی و ورزشی، غبار روبی مزار شهدا، مسابقه دلنوشته ها، پدران آسمانی، سجده شکر پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در نهایت راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، از جمله برنامه های ویژه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش استان است.
نظر شما