پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۵۸

منطقه هزار پیچ گرگان تپه سوگله می شود

منطقه هزار پیچ گرگان تپه سوگله می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: اعضای کمیته نامگذاری شورای اسلامی شهر گرگان با پیشنهاد نامگذاری نام "سوگله " بر منطقه گردشگری و تفریحی هزار پیچ موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سوگله یا سرو گله نام تاریخی این منطقه بوده که در چند دهه گذشته این نام زیبا و تاریخی جای خود را به هزارپیچ داده  است.

عبدالرضا چراغعلی عضو شورای شهر گرگان در این زمینه گفت:  بسیاری از کارشناسان و افراد مطلع معتقدند منطقه گردشی سوگله که می توان از آن بعنوان بام گرگان یاد کرد.

وی افزود: بعد از محور ناهارخوران و النگدره، تنها فرصت باقیمانده برای توسعه پایدار گردشگری و صنعت توریسم در گرگان است.
 
فرماندار گرگان نیز پیش از این اعلام کرده بود: کمیته برنامه ریزی شهرستان با هرگونه ایجاد دکل و دخل و تصرف در این تپه گردشگری مخالفت کرده است.
 
تپه هزار پیچ از مناطق بکر گردشگری و طبیعی گرگان است.
کد خبر 1229790

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha