پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ تیر ۱۳۸۲، ۱۵:۰۹

براي جلوگيري از بازداشت اعضاي احزاب سياسي عراق:

شوراي حكومت انتقالي، كميته گفتگو با اشغالگران را تشكيل داد

شوراي حكومت انتقالي، كميته گفتگو با اشغالگران را  تشكيل داد

به منظور جلوگيري از ادامه بازداشت اعضاي احزاب سياسي عراق به ويژه اعضاي مجلس اعلاي انقلاب اسلامي توسط نظاميان آمريكايي ، شوراي حكومت انتقالي عراق اقدام به تشكيل كميته گفتگو با اشغالگران در اين مورد كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، خبرنگار شبكه الجزيره امروز سه شنبه از بغداد گزارش داد: اعضاي شوراي حكومت انتقالي عراق در پي تشديد عمليات بازداشت اعضاي مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق و حزب اسلامي اين كشور ، كميته اي را براي گفتگو با مقامات آمريكايي درعراق براي جلوگيري از ادامه اين بازداشت ها تشكيل داده است .
گفتني است عمليات بازداشت اعضاي احزاب عراقي بيشتر بر روي  حزب مجلس اعلاي انقلاب اسلامي و حزب اسلامي عراق متمركز شده است .
دفاتر مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق بارها هدف يورش نظاميان آمريكايي قرار گرفته و شماري از اعضاي آن بازداشت شده اند.به گفته خبرنگار الجزيره ، به رغم اينكه حز ب اسلامي عراق اولين حزبي بود كه با مقامات آمريكايي در عراق همكاري كرد اما با اين وجود اعضاي اين حزب طي روزهاي اخير از سوي نظاميان آمريكايي بازداشت شد ند.
ائمه مساجد عراق نيز از ادامه يورش نظاميان اشغالگر به مساجد و غارت برخي اموال و گنجينه هاي موجود در اين مكانهاي مقدس خبر دادند.
نظاميان امريكايي همچنان به بازداشت برخي چهره هاي سرشناس مذهبي و اسلامي عراق ادامه مي دهند .از سوي ديگر موج نارضايتي نظاميان آمريكايي از حضور در خاك عراق همچنان در حال افزايش است و سربازان آمريكايي نسبت به گرماي سوزان و حملات روزانه و بدون وقفه گروههاي مقاومت عراق و عدم امنيت جاني  معترضند و خواستار ترك عراق شده اند. با اعلام موجوديت گروهي موسوم به گردانهاي جهاد در عراق و تهديد آنها مبني بر انجام جنگهاي چريكي بر ضد اشغالگران ، هراس نظاميان آمريكايي از احتمال تلفات بيشتر در روزهاي آينده به اوج خود رسيده است .
  

 

کد خبر 12299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha