پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ دی ۱۳۸۹، ۱۷:۲۱

کارگاه شعر نو در حوزه هنری برپا می‌شود

کارگاه شعر نو در حوزه هنری برپا می‌شود

کارگاه شعر نو با حضور مصطفی علیپور و به همت دفتر شعر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری از هفته اول بهمن کار خود را آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیپور درباره کارگاه شعر نو توضیح داد: این کارگاه‌ یک کلاس آموزشی است با این تفاوت که رسمیت کلاس درسی و دانشگاهی را ندارد و شرایط خاصی چون رعایت انضباط و مقرراتی که از سوی نهاد متولی در نظر گرفته می‌شود، در این کارگاه به چشم نمی‌خورد.

این شاعر ادامه داد: من در ابتدا معمولا هنرجویان کارگاه خود را می‌بینم و سپس درباره مطالبی که قرار است بحث کنیم، تصمیم‌گیری خواهم کرد اما به صورت کلی چند جلسه ابتدایی درباره چیستی شعر به عنوان هنری که عنصر پایه‌ای‌اش کلمه است، بحث می‌کنیم.

وی افزود: در واقع سعی بر این است که شرکت‌کنندگان در کارگاه، در نهایت به یک توافق درباره ماهیت شعر برسند و پس از این تعریف، نظریه‌های شعر که طبیعتا در این کارگاه، نظریاتی درباره شعر نیمایی خواهد بود، بررسی می‌شود.

در هر جلسه از کارگاه شعر نو، پس از ارائه مباحث، آثار شاعران شرکت‌کننده، نقد و بررسی خواهد شد.

قرار است علیپور در کارگاه‌ هفتگی شعر نو، تئوری و ارکان شعر سپید و نیمایی را بررسی کند. در این کارگاه‌ همچنین، آثار شاعران جوان حاضر نیز نقد و بررسی خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در کارگاه شعر نو تا پایان دی ماه فرصت دارند به مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری به نشانی خیابان حافظ، تقاطع سمیه مراجعه کنند.
 

کد خبر 1230126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha