پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ دی ۱۳۸۹، ۲۱:۱۸

اعتراف لیونی :

اسرائیل در حال تبدیل شدن به دولتی منفور در جهان است

اسرائیل در حال تبدیل شدن به دولتی منفور در جهان است

رهبر حزب کادیما رژیم صهیونیستی با اعتراف به اینکه این رژیم از سوی جامعه بین الملل مورد تحریم و منفور است، دولت نتانیاهو را متجاوز خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یدیعوت آحارونوت، "زیپی لیونی" رهبر مخالفان دولت رژیم صهیونیستی در اظهارات تندی سیاستهای "بنیامین نتانیاهو" را به باد انتقاد گرفت.

وی طی سخنرانی در دانشگاه بر ایلان در حومه تل آویو گفت: اسرائیل در حال تبدیل شدن به دولتی منفور در چشم جهانیان است و مردم آن در حال تبدیل شدن به اجتماعات کوچکتر هستند.
 
رهبر حزب کادیما با محکوم کردن سیاستهای دولت نتانیاهو افزود: امروز ما از سوی جامعه بین الملل مورد تحریم هستیم. به گفته وی این رژیم همچنان در حال جنگیدن برای اثبات موجودیت خود برای کسانی است که آن را قبول ندارند.
 
لیونی در بخش دیگری از سخنان خود دولت نتانیاهو را دولتی "متجاوز" و "ترسو" خواند که در آن خارجیها تحمل نمی شوند، مخالفان به سکوت کشانده می شوند و حکومت زیان می بیند.
 
وزیر امور خارجه پیشین رژیم صهیونیستی همچنین با انتقاد از اقدامات و اظهارات "آویگدور لیبرمن" وزیر خارجه کنونی، نتانیاهو را در وقوع این موارد مقصر دانست چرا که به گفته وی، نتانیاهو با ائتلاف دادن با حزب لیبرمن به وی اجازه چنین اقداماتی را داده است.
 
گفتنی است "ایگال عمیر" دانشجوی افراطی رشته حقوق دانشگاه بارایلان بود که در تاریخ ۴ نوامبر ۱۹۹۴ اسحاق رابین نخست وزیر وقت اسرائیل را به دلیل امضای پیمان اسلو و به رسمیت شناختن حقوق فلسطینیان به قتل رساند.
کد خبر 1230237

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha