پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ دی ۱۳۸۹، ۲۰:۵۶

گزارش خبرنگار مهر از قطر/

یک دقیقه سکوت برای جانباختگان سقوط هواپیما/ کارمند AFC به دنبال گربه!

یک دقیقه سکوت برای جانباختگان سقوط هواپیما/ کارمند AFC به دنبال گربه!

دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و عراق با یک دقیقه سکوت به احترام جان ‌باختگان حادثه سقوط هواپیمای مسافربری کشورمان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، دیدار تیم‌های عراق و ایران در حالی از ساعت 19:45 امروز سه شنبه در ورزشگاه الریان دوحه آغاز شد که به احترام جانباختگان حادثه سقوط هواپیمای مسافربری کشورمان در ارومیه یک دقیقه سکوت در ورزشگاه اعلام شد.

حاشیه‌های دیگری از این مسابقه جذاب و پرهیجان را می خوانید:
* یک گربه دقایقی پس از شروع بازی به کنار زمین آمد و با وجود تلاش کارمند کنفدراسیون فوتبال آسیا از چنگ آنها گریخت! این گربه پشت نیمکت ایران قرار داشت و کارمند کنفدراسیون فوتبال آسیا تلاش کرد تا با گرفتن این گربه او را از ورزشگاه خارج کند اما موفق به این کار نشد و گربه به میان تماشاگران فرار کرد.

* حدود سه هزار تماشاگر برای تماشای دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و عراق به ورزشگاه آمده‌اند که تعداد تماشاگران حریف بیش از ایرانی‌هاست.

* تماشاگران ایران و عراق در صندلی‌های مقابل جایگاه ویژه مستقر شده و به تشویق تیم‌های ملی کشورشان می پردازند. در این بین تماشاگران ایرانی با در دست داشتن پرچم کشورمان به تشویق ملی پوشان می پردازند.

* بازیکنان تیم‌های ملی فوتبال ایران و عراق حدود 30 دقیقه پیش از آغاز مسابقه برای گرم کردن بدنهای‌شان وارد زمین ورزشگاه الریان شدند.

* سید مهدی رحمتی به همراه میرزاپور، گردان و رشیدی زودتر از دیگر بازیکنان وارد زمین شدند و در دروازه جنوبی به گرم کردن بدنهای‌شان پرداختند.

* افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان نیز با لباس رسمی یک دست مشکی کنار زمین حضور داشت و با کاغذی در دست کار بازیکنان تیم ملی را زیر نظر گرفته بود.

* بازیکنان ذخیره تیم ملی نیز که پیراهن‌های قرمز بر تن داشتند پیش از آغاز مسابقه در کنار زمین به کار با توپ مشغول بودند.

کد خبر 1230271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha