۲۲ دی ۱۳۸۹، ۱۳:۰۲

امید مطرح کرد:

کمبود افراد آموزش دیده در حوزه نشریات دانشجویی

کمبود افراد آموزش دیده در حوزه نشریات دانشجویی

خرم آباد - خبرگزاری مهر: کارشناس مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان به برخی چالیشهای حوزه نشریات دانشجویی اشاره کرد و از کمبود افراد آموزش دیده در این بخش به عنوان یکی از مشکلات این حوزه نام برد.

به گزارش خبرگزاری مهر در خرم آباد، مهدی امید در این رابطه در سخنانی بر ضرورت حمایت از ظرفیت های فعالان نشریات دانشجویی تاکید و تصریح کرد: بهره برداری از این ظرفیتها می تواند در عرضه الگوی اسلامی- ایرانی به جامعه جهانی نقش بسزایی را ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه نشریات دانشجویی با وجود تاثیر گذاری خود بر فضای فکری و فرهنگی دانشجویان و آحاد جامعه، با ضعف ها و آسیب هایی مواجه هستند، گفت: کمبود افراد آموزش دیده و متخصص در زمینه نشریات و مطبوعات در راس خانه نشریات دانشگاه ها به عنوان کارشناس مسئول نشریات، یکی از جدی ترین معضلات است.

کارشناس مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان آموزش و ترببت کارشناسان آگاه به مسائل و معضلات نشریات دانشجویی در راس خانه های نشریات دانشجویی دانشگاهها را در کاستن آسیب های موجود ضروری دانست و ادامه داد: از سال 1387 تا کنون با رویکرد خوبی که در خانه نشریات دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری صورت گرفته و برگزاری دوره های آموزشی متعدد برای این قشر امید بهبودی این روند احساس می شود که این آموزش ها بایستی گسترده تر شود.

امید ادامه داد: از دیگر آسیب های این حوزه فراهم نبودن شرایط آموزش مداوم به دست اندرکاران انتشار نشریات دانشجویی در دانشگاه هاست به طوریکه عمر محدود فعالیت مطبوعاتی دانشجویان کاردانی به مدت یک سال و کارشناسی به مدت دو سال، عمر بازدهی و ثمردهی فعالیت اصحاب مطبوعات و نشریات دانشجویی را عقیم می گذارد؛ از این رو به دلیل اینکه آموزش و نتایج آن در دراز مدت خود را نمایان می سازد، لزوم برنامه ریزی منسجم در این حوزه را آشکار می سازد.

وی ایجاد تشکیلات منسجم همراه با اختصاص امکانات شامل نیروی انسانی آگاه به مسایل نشریاتی و اختصاص امکانات و تجهیزات را در کاستن آسیب های نشریات دانشجویی مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: ضعف در تعامل میان اعضای هئیت علمی و نشریات دانشجویی به ویژه نشریات علمی - تخصصی از آسیب هایی است که متوجه این بخش است.

کارشناس مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان فقدان استقلال مالی نشریات دانشجویی را از آسیب های تهدید کننده نشریات دانشجویی برشمرد و گفت: باید زمینه ای فراهم شود تا با جذب اسپانسر و آگهی زمینه حیات مستقل نشریات دانشجویی فراهم شود.

امید حضور نشریات دانشجویی در کنار اصحاب رسانه ها و مطبوعات حرفه ای را در آشنایی دانشجویان با فضای حرفه ای و کسب اعتماد به نفس و خودباوری تاثیر گذار عنوان کرد و گفت: در رسانه های حرفه ای با برقراری ارتباط از طریق درج مطالب دانشجویی در سطح رسانه های حرفه ای می توان در جهت بهبود کیفیت این نشریات گام برداشت.

کد خبر 1230676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha