پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۲۳

چینی ها در منطقه آزاد ارس سرمایه گذاری می کنند

چینی ها در منطقه آزاد ارس سرمایه گذاری می کنند

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت اقتصادی چینی، منطقه آزاد ارس را فرصت خوبی برای سرمایه گذاری دانست و گفت: سرمایه گذاران خصوصی چینی در بخشهای مختلف این منطقه سرمایه گذاری می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، دی‌ایشو ایکس‌یو شامگاه چهارشنبه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: پیش از سفر به ایران با استاندار هوبی چین و معاون وی دیدار کرده و پیشنهادهای خود را در خصوص سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد ارس به آنها ارائه کردیم.

وی با اشاره به روابط گسترده با شرکت خودروسازی آمیکو گفت: امیدواریم با حمایت مدیریت استان سطح همکاری‌ها افزایش یافته و خط تولید ماشین‌های سبک و سنگین را راه‌اندازی کنیم.

وی با ابراز خرسندی از نتیجه‌بخش بودن روابط فیمابین، اظهار داشت: شرکت شو در سه زمینه خودروسازی، صنایع شیمیایی و انرژی خورشیدی فعال است و در دیدار با مدیرعامل آمیکو علاوه بر مذاکراتی درخصوص تولید خودرو، در مورد تولید باتری‌های خورشیدی نیز صحبت کردیم.

سرمایه‌گذار چینی با اعلام این که برای پروژه‌های بعدی در منطقه سرمایه‌گذاری‌های مستقیم از طرف سرمایه‌گذاران چینی صورت خواهد گرفت، پشتیبانی استاندار و مسئولان منطقه از این فعالیت‌ها را خواستار شد.

زمینه سرمایه گذاری چینی ها در اجرای احداث پالایشگاه تبریز فراهم است

همچنین معاون برنامه‌ریزی استاندار در این جلسه گفت: طرح احداث یک پالایشگاه جدید در تبریز نیز در دستور کار است و زمینه ورود سرمایه‌گذاران برای اجرای آن آماده است

فرخ مسجدی افزود: آذربایجان شرقی در زمینه پتروشیمی و استخراج مواد معدنی فعالیت‌های خوبی دارد و آماده همکاری با طرف‌های خارجی در این زمینه است.

وی همچنین با اشاره به طرح تولید آلومینا از نفلین‌سینیت گفت: این طرح نیز در سطح آزمایشگاهی با موفقیت انجام شده و طرح تولید انبوه آن آماده ارائه اطلاعات به سرمایه‌گذار است.

رئیس هیئت اقتصادی چینی که برای بازدید از شرکت خودروسازی آمیکو به آذربایجان شرقی سفر کرده است با تقدیر از مهمان نوازی ایرانیان از گروه‌های اقتصادی چینی، از استاندار آذربایجان شرقی برای سفر به چین دعوت کرد. 

کد خبر 1231265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha