به گزارش خبرنگار مهر، آمارهای سازمان بنادر و دریانوردی نشان میدهد مجموع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در 9 ماهه ابتدای سالجاری به حدود 103 میلیون و 138 هزار تن رسید، این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود 96 میلیون و 293 هزار تن بود.
از مجموعه تخلیه و بارگیری کالا در بنادر تا پایان آذرماه امسال، بیش از 71 میلیون و 374 هزار تن به کالاهای غیر نفتی اختصاص داشت که نسبت به مدت مشابه سال قبل 14.09 درصد رشد را نشان می دهد.
حجم کل تخلیه و بارگیری کانتینر در بنادر کشور با 12.76 درصد افزایش از یک میلیون و 911 هزار و 675 ( TEUواحد شمارش کانتینر) به 2 میلیون و 155 هزار و 560 TEU رسید.
آمارهای سازمان بنادر و دریانوردی نشان می دهد در حالی میزان صادرات کالاهای غیر نفتی از بنادر کشور تا پایان آذر ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 48.51 درصد افزایش یافت که میزان صادرات کالاهای نفتی از بنادر در همین مدت با کاهشی 5.34 درصدی مواجه شده است.
واردات کالاهای نفتی از بنادر در 9 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 50.39 درصد کاهش دارد، در عین حال میزان واردات کالاهای غیر نفتی در همین مدت نیز 1.09 درصد کاهش یافته است.
در حالی ترانزیت کالاهای نفتی در 9 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 52.02 درصد کاهش یافت که ترانزیت کالاهای غیر نفتی در همین مدت 31.02 درصد بالا رفت.
همچنین تعداد مسافران جابه جا شده از بنادر کشور بوسیله ناوگان دریایی در 9 ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 6.76 درصد افزایش یافت.
نظر شما