پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۵۴

عزیزی:

اکیپ ثابت اتفاقات برق درشهرک صنعتی شیراز مستقر شود

اکیپ ثابت اتفاقات برق درشهرک صنعتی شیراز مستقر شود

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس خواستار همکاری و مساعدت شرکت توزیع برق شیراز برای استقرار اکیپ ثابت اتفاقات برق درشهرک صنعتی این کلانشهر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، محمد علی عزیزی در جلسه با مدیر ناحیه هفت برق شیراز ضمن بررسی مایل و مشکلات با تاکید بر اهمیت تامین برق پایدار واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک صنعتی گفت: باید در این زمینه با بر طرف کردن نواقص و رفع عیوب در شبکه افزایش اطمینان صنعتگران را فراهم کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت برق برای واحدهای صنعتی و بروز برخی حوادث در شبکه با استقرار اتفاقات برق می توان سبب اطمینان خاطر برای صنعتگران شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون حدودیک هزار و 200 مشترک دیماندی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز از انرژی برق استفاده می کنند، اظهار داشت: با توجه به تعامل و همکاری موجود با شرکت توزیع برق شیراز و برق منطقه ای فارس در فصل اوج مصرف، شاهد تامین برق پایدار در شهرک صنعتی بودیم که این موضوع رضایتمندی صنعتگران را به همراه داشته است.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس ادامه داد: با توجه به توسعه شهرک در آینده و استقرار واحدهای جدید صنعتی و به منظور تقویت شبکه توزیع برق نیاز است مراحل اجرای پست دوم 66 کیلوولت برق که پیشرفتی 20 درصدی دارد هرچه سریعتر انجام شود.

به گفته عزیزی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز هم اکنون حدود 100 کیلومتر شبکه فشار متوسط داخلی برق اجرا شده و حدود 10 کیلومتر نیز در حال انجام است.

مدیر برق ناحیه هفت شیراز نیز در این جلسه با اشاره به لزوم تامین برق پایدار برای واحدهای صنعتی، این موضوع رایکی از اولویتهای مهم شرکت توزیع برق بیان کرد و گفت: تمامی تلاش خودرا در این زمینه بکار بسته ایم.

مولودیان افزود: برای جلوگیری از خاموشی و قطعی برق طرح اصلاح و بهسازی وبازسازی شبکه توزیع برق در شهرک صنعتی بزرگ شیراز اجرا می شود.

وی همچنین در خصوص پیگیری برای استقرار اتفاقات برق در شهرک صنعتی قول مساعد داد و اظهار داشت: هم اکنون نیز اتفاقات برق بصورت مستمر در شهرک صنعتی حضور دارد و حوادث و اتفاقات موجود در شبکه توزیع و واحدهای صنعتی در اولویت بررسی و رفع نقص می شود.

کد خبر 1231403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha