پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۵۶

با اعتراضات سرمربی الزمالک؛

بازی دوستانه ذوب آهن در امارات نیمه کاره ماند

بازی دوستانه ذوب آهن در امارات نیمه کاره ماند

اعتراضات پیاپی سرمربی تیم فوتبال الزمالک مصر در بازی دوستانه شب گذشته با ذوب آهن اصفهان در دبی، موجبات لغو این بازی را به وجود آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، "حسام حسن" سرمربی الزمالک مصر که به پنالتی دقیقه هفت گرفته شده توسط "محمد عبدالله" داور اماراتی علیه تیمش اعتراض داشت به این اعتراضات ادامه داد تا در نهایت در دقیقه 35 بازی داور مجبور به اخراج وی از زمین مسابقه شود.

در این میان حسام حسن که کاملا کنترل اعصاب خود را از دست داده بود، از رفتن به بیرون زمین مسابقه خودداری کرد.

محمد عبدالله داور اماراتی نیز با مشاهده این وضعیت که در یک رقابت دوستانه رخ داده بود در نهایت تصمیم به لغو بازی میان الزمالک و ذوب‌آهن اصفهان گرفت. پس از این تصمیم کادر تیم الزمالک تلاش بسیاری برای تغییر تصمیم داور انجام دادند که این تلاش‌ها به جایی نرسید.

در نهایت تماشاگران حاضر در استادیوم النصر دبی که بلیت‌های گرانی را خریداری کرده بودند نسبت به اعتراضات حسام حسن که باعث لغو بازی شده بود اعتراض کردند.

بنابراین گزارش، بازیکنان دو تیم پس از لغو بازی هر کدام نیمی از زمین را در اختیار گرفته و به تمرین پرداختند.

کد خبر 1231589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha