محمود سالاركيا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : بايد هدف از حبس مشخص شود و در صورتي كه نوع جرم و شخصيت مجرم اجازه مي دهد به جاي صدور حكم حبس از مجازاتهاي جايگزين استفاده كرد ، اما برخي متهمان افراد خطرناكي هستند كه مي توانند براي امنيت جامعه خطرناك باشند كه نه تنها نمي توان براي چنين مجرمي از احكام جايگزين حبس استفاده نمود ، بلكه بايد حبس هاي طويل المدت نيز در نظر گرفته شود.
وي در ادامه افزود : قضات ما بر اساس قوانين اقدام به صدور راي مي كنند وبر اساس قانون و شخصيت و جرم متهم به جاي اعمال مجازات حبس جزاي نقدي و يا مجازات ديگري در نظر مي گيرند.
وي اظهارداشت : با توجه به سياست كيفري رييس قوه قضاييه و سياستي كه بر دستگاه قضايي حاكم است ، قضات اين را پذيرفته اند كه تا حد امكان و بر اساس قوانين احكامي به جز حبس را صادر كنند .
سالاركيا تصريح كرد : تمامي قضات بايستي با در نظر گرفتن تمامي فاكتورها اقدام به صدور راي كنند و مجازات حبس را به عنوان يكي از مجازاتهاي بازدارنده و تربيتي در نظر بگيرند.
معاون امور زندانهاي قوه قضاييه خاطر نشان كرد : رييس قوه قضاييه نيز در خصوص كاهش صدور حبس تاكيد زيادي دارد و اكثر قضات نيز بر اين امر صحه دارند ، اما بايد مراقب بود كاهش صدور حكم منجر به افزايش جرم هاي خطرناكر جامعه نشود .
نظر شما