پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۴۳

به کارگردانی طالبی/

"باد و مه" نماینده ایران در جشنواره فیلم برلین شد

"باد و مه" نماینده ایران در جشنواره فیلم برلین شد

فیلم سینمایی "باد و مه" به کارگردانی محمد علی طالبی در جشنواره فیلم برلین روی پرده می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری، فیلم سینمایی "باد و مه" به کارگردانی محمدعلی طالبی در جشنواره فیلم برلین حضور دارد.

"باد و مه" با نام قبلی "دوباره پرواز کن" که اولین تجربه طالبی در حوزه سینمای دفاع مقدس است و در جشنواره فیلم کودک همدان روی پرده رفت، بر اساس کتاب "تابستان و غاز سفید" نوشته مژگان شیخی ساخته شده که داستان آن درباره کودکی است که در دوران جنگ تحمیلی بر اثر بمباران، مادر خود را از دست داده و خود بر اثر انفجار کر و لال شده است.

انیس شکوری، معصومه شکوری، پیام اری و زهرا شکوری‌نژاد از بازیگران این فیلم هستند. محمدعلی طالبی فیلم‌های سینمایی "چکمه"، "تیک تاک"، "کیسه برنج"، "دیوار" و... را کارگردانی کرده است.

کد خبر 1231832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha