پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۰۴

دستورالعمل نظارت مالی بر عملکرد شرکتهای بیمه تدوین می‌شود

مدیر نظارت مالی بیمه مرکزی اعلام کرد: بیمه مرکزی همچون بانک مرکزی دستورالعمل نظارت مالی بر عملکرد شرکتهای بیمه را تدوین می کند.

به گزارش خبرنگار مهر مهدی نمن الحسینی با بیان این مطلب در جمع حسابرسان شرکتهای بیمه اظهار کرد: بیمه مرکزی لیست حسابرسان معتمد خود را منتشر خواهد کرد.
 
مدیر نظارت مالی بیمه مرکزی با اشاره به اطلاعاتی که در گزارشات مالی شرکتهای بیمه انتشار می یابد، افزود: یکی از ابزارهای نظارت بر شرکتها همین گزارشات مالی است و حسابرسان نقش عمده ای در ارتقای کیفی این اطلاعات دارند.
 
وی با اشاره به روابط تنگاتنگ نهادهای نظارتی با حسابرسان در سطح دنیا خاطر نشان کرد: ناظران بازار رابطه کاری تنگاتنگی با انجمن های حرفه ای حسابرسی و مراجع رسمی دارند تا در تدوین استانداردهای لازم کمکهای لازم را بنمایند.
 
مدیر نظارت مالی بیمه مرکزی با اشاره به اهداف بیمه مرکزی گفت: تقویت و تعمیق بازار بیمه کشور، حمایت از حقوق بیمه گذاران، حفظ و ارتقای سلامت بازار بیمه کشور، شفافیت بازار و افزایش کارآیی نظارتی از جمله مواردی است که بیمه مرکزی را بر آن داشته تا رابطه تنگاتنگی با حسابرسان شرکتهای بیمه برقرار کند.
 
وی در خصوص روشهای دستیابی به این اهداف گفت: ارتقای کیفیت گزارشهای مالی و شفافیت اطلاعات شرکتهای بیمه، ارتقای کیفیت حسابرسی گزارشهای مالی در خصوص قوانین و مقررات بیمه ای و ارتقای سطح دانش مالی و تحلیل اطلاعات مالی از سوی کارشناسان بیمه ای در دستیابی به این اهداف موثر خواهد بود. 
 
همچنین رحیم مصدق عضو هیئت عامل و معاون نظارت بیمه مرکزی در نشست تعامل و هم اندیشی بیمه مرکزی با حسابرسان مستقل شرکتهای بیمه با بیان اینکه استقرار نظام نظارت مالی از اولویتهای بیمه مرکزی است، گفت: برای بررسی بهتر و دقیق تر در شرایط پس از نظارت تعرفه ای و تدوین آئین نامه های جدید نیازمند تعامل با جامعه حسابرسان مستقل شرکتهای بیمه هستیم.
 
وی افزود: در راستای برنامه نظارت مالی بیمه مرکزی بر شرکتهای بیمه درصدد هستیم از نظرات کارشناسی صاحبنظران در زمینه مالی و تخصصی استفاده کنیم.
 
مصدق با اشاره  به اولویت بیمه مرکزی در این خصوص افزود: برای بیمه مرکزی استفاده از تجربیات حسابرسان در امر نظارت مالی حائز اهمیت است.
 
وی تصریح کرد: بیمه مرکزی به عنوان ناظر بر بازار بیمه و حفظ حقوق بیمه شدگان تدابیری را در دستور کار دارد تا در مرحله اصلاح نظام تعرفه مورد بازنگری قرار گیرد.
کد خبر 1232427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha