جواد فرشباف ماهریان در گفتگو با مهر با بیان اینکه تاکنون 5 مرحله از 7 مرحله اصلاح نظام تعرفه ای و آزادسازی قیمتها در صنعت بیمه کشور انجام شده است، گفت: تا پایان امسال مرحله ششم و هفتم اصلاح نظام تعرفه ای در صنعت بیمه عملیاتی خواهد شد.
رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اصلاح نظام تعرفه ای و کاهش تعرفه ها را باعث بهره مندی بیشتر مردم از مزیتهای بیمه در کشور اعلام و بیان کرد: صنعت بیمه کشور همزمان با سایر اصلاحات اقتصادی در کشور اقداماتی را انجام داده است.
این مقام مسئول در صنعت بیمه کشور تحول صنعت بیمه را یکی از 7 محور طرح تحول اقتصادی دولت اعلام و بیان کرد: طرح تحول صنعت بیمه کشور بیش از دو سال است که اجرایی شده و اقدامات زیادی در راستای اجرای 10 دستور رئیس جمهور در این صنعت انجام شده است.
وی جایگاه صنعت بیمه کشور را مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: با توجه به اینکه اجرای برنامه های مربوط به اصلاح نظام اقتصادی که یکی از بخشهای مهم آن هدفمندی یارانه ها است، آغاز شده است، اصلاح سایر بخشها از جمله بیمه، بانک، مالیات، گمرک و غیره نیز در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس شورایعالی صنعت بیمه کشور با تاکید بر اینکه هم اکنون اصلاحات نظام بیمه ای کشور در حال انجام است، عنوان کرد: در حال حاضر با اجرای برنامه های تحول صنعت بیمه و اصلاح نظام تعرفه ای، صنعت بیمه به سمت رقابتی شدن حرکت کرده است.
نظر شما