۲۸ دی ۱۳۸۹، ۹:۴۸

فلاحت‌پیشه در گفتگو با مهر:

حزب الله با درک شرایط سیاسی لبنان خروج از دولت را پیش گرفت

حزب الله با درک شرایط سیاسی لبنان خروج از دولت را پیش گرفت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه حزب الله لبنان با درک شرایط ، سیاست خروج از دولت را پیش گرفت ،گفت:روند تحولات لبنان ، این کشور را به سمت بحران های متعدد بیشتری در آینده سوق می دهد مگر اینکه خود لبنانی ها از شکل گیری سیاستها و جریانات تفرقه انگیز در قبال اختلافات پرهیز کنند.

حشمت الله فلاحت پیشه در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به تحولات اخیر لبنان اظهارداشت: تحولات لبنان حاصل  عبرت نگرفتن برخی جریانات سیاسی خارج از لبنان از مداخلات خارجی است که مشخصا از سال 1982 میلادی به اوج خود رسید.

وی ادامه داد: برخی بازیگران مثل جمهوری اسلامی ایران حضورشان در لبنان  در قالب "مساعی جمیله" است یعنی این حضور با هدف کمک به حل مسائل و مشکلات لبنان است.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: از همان ابتدای دهه 80 میلادی پس از 4 دهه جنگ علیه رژیم صهیونیستی توسط مسلمانان، لبنان تبدیل به خط مقدم جنگ شده بود و استراتژی که دشمنان فلسطین و لبنان و مسلمانان از آن زمان پیش گرفتند این بود که لبنان را به یک منطقه دارای مسئله تبدیل کنند و با ایجاد مشغله برای لبنان مانع از ایفای نقش آن در قبال تحولات فلسطین شوند.
 
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس خاطرنشان کرد: این سیاست ادامه پیدا کرد تا اینکه در نهایت دیدیم هر ساله یکسری بحران هایی توسط آمریکایی ها و برخی بازیگران اروپایی و صهیونیست ها شکل گرفت تا لبنانی ها را صرفا متوجه خودشان کند و سعی کنند آنها را از تحولات منطقه دور نگه دارند.
 
فلاحت پیشه گفت: این شبیه سلسله کارهایی است که در سایر نقاط دنیا انجام دادند به عنوان مثال عراق را وادار کردند جنگ عرب و عجم راه اندازد.
 
وی ادامه داد: معتقدم تا زمانی که آمریکا و غرب دغدغه امنیت و جایگاه رژیم صهیونیستی را دارند تلاش روی این است که لبنان روی آرامش را به خود نبیند.
 
فلاحت پیشه تصریح کرد: حزب الله لبنان با درک شرایط ، سیاست خروج از دولت را پیش گرفت تا فرصت تازه ای پیش آید و لبنان بیش از این در گرداب بحران هایی که توسط خارجی ها مهیا شده است، فرو نرود.
 
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس گفت: مداخلات فرا منطقه ای در لبنان باید به حداقل برسد تا زمانی که مداخلات وجود دارد بحران ها ادامه خواهد داشت .
 
وی افزود: متاسفانه روند تحولات به سمت بحران سازی هاست اگر بیش از این حرکت به این سمت پیش رود که تبلیغاتی علیه گروههای مقاومت داخل لبنان شکل گیرد، شاهد یک بحران فیزیکی داخل لبنان خواهیم بود. همین بازیگرانی که تبلیغات و بحران سازی سیاسی را شروع کردند به دنبال کشاندن این بحران ها به سمت بحران های فیزیکی و جنگ و اختلاف جدی هستند که جنبه خطرناک این موضوع است.
 
فلاحت پیشه گفت: در اوج نگرانی می توانم پیش بینی کنم که روند تحولات لبنان ، این کشور را به سمت بحران های متعدد بیشتری در آینده سوق می دهد مگر اینکه خود لبنانی ها از شکل گیری سیاستها و جریانات تفرقه انگیز در قبال اختلافات پرهیز کنند.
کد خبر 1234690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha