پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۲۴

با وجود گذشت 10 ماه از سال؛

بودجه فرهنگی شهرستان شبستر تخصیص نیافته است

بودجه فرهنگی شهرستان شبستر تخصیص نیافته است

تبریز - خبرگزاری مهر: فرماندار شبستر گفت: با وجود گذشت 10 ماه از سال، بودجه فرهنگی این شهرستان هنوز تخصیص نیافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در شبستر، جمشید عقلمند صبح سه شنبه در جلسه انجمن کتابخانه های شهرستان شبستر افزود: با اینکه 10 ماه از سال فرهنگی گذشته و همه جا ادعا می شود که امسال بودجه فرهنگی خوبی اختصاص داده اند متاسفانه تا این لحظه ریالی برای امور فرهنگی شهرستان شبستر که یک شهرستان دانشگاهی و فرهنگی است اختصاص نداده اند.

فرماندار شبستر از غیر فعال بودن و به روز نبودن کتابخانه های این منطقه نیز انتقاد کرد و گفت: با وجوداشتیاق مردم به مکانهای علمی متاسفانه کتابخانه های این منطقه در اوج نیاز به ویزه عصرها بسته است.

حجت الاسلام سیفعلی محمد زاده امام جمعه شبستر هم با تشریح اهمیت فرهنگ علم و دانش در اسلام گفت: استکبار تنها کشورهایی را زیر سلطه خود قرار می دهد که در جهل و نادانی به سر می برند لذامسئولان اجرائی با تجهیزمراکز فرهنگی باید کشور رابسوی توسعه وتعالی باید پیش ببرند.

امام جمعه شبسترافزود: کتابخانه ها باید نیاز فکری و فرهنگی بویزه اوقات فراقت جوانان را برطرف کنند و اجازه ندهند جوانان جذب فرهنگ دشمنان بشوند.

حجت الاسلام سیفعلی محمد زاده اظهار داشت: اینروزها اکثر مشتاقان شهری و روستایی از نبود کتب تحقیقاتی رنج می برند.

وی خواستار احداث کتابخانه در کنار مساجد و پایگاهها شد.

در این جلسه شهرداری شبستر برای ساخت بزرگترین کتابخانه استاندارد و بین المللی منطقه مقدار 2000 مترمربع زمین در مرکز شهر تقبل کرد.

کد خبر 1234738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha