پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ دی ۱۳۸۹، ۱۸:۴۹

حماس:

اسرائیل عامل شکست تلاشهای مبادله اسیران فلسطینی با شالیت است

اسرائیل عامل شکست تلاشهای مبادله اسیران فلسطینی با شالیت است

یکی از اعضای جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس)، رژیم صهیونیستی را عامل شکست تلاشهای مبادله نظامی این رژیم با اسیران فلسطینی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه محیط، یکی از اعضای حماس تاکید کرد : "گرهارد کنراد" میانجیگر آلمانی در سفر اخیر خود به نوار غزه افکار جدیدی را مطرح کرده است که ممکن سبب پیشرفت مهمی در تبادل اسیران میان ما و اسرائیل شود.

این عضو حماس افزود: نمی خواهیم زیاد به خود امیدواری بدهیم یا موضوع را بی ارزش جلوه دهیم موضوع مبادله اسیران موضوعی انسانی و حساس است از همین رو نمی خواهیم به  خانواده های اسیران وعده های بیهوده بدهیم.

وی تصریح کرد: پیشرفت خوبی حاصل شده است و اگر کارشکنی اسرائیل نباشد احتمال موفقیت آن زیاد است، زیرا در هر مرحله در لحظات آخر این رژیم موضوع را به شکست می کشاند.

این عضو حماس، رژیم صهیونیستی را مسئول تعطیلی مبادله اسیران و وقت کشی دانست.

شایان ذکر است که جنبش حماس خواهان آزادی اسیران فلسطینی در ازای آزادی "گلعاد شالیت" نظامی رژیم صهیونیستی است.

کد خبر 1235305

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha