به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام اکبر فرجام روز سهشنبه در نشستی صمیمی با رئیس و مدیران مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما گفت: صدا و سیما در گذشته یکی از آرزوهای روحانیت بوده است و امروز گرچه بخشهایی از رسانه در اختیار عرصه فرهنگ دینی است اما هنوز به طور کامل نتوانستهایم از این ظرفیت بزرگ رسانهای استفاده کنیم و در پیشگاه خداوند مسئولیم و باید روزی به خداوند نسبت به نحوه استفاده از این امکانات جواب دهیم.
وی بیان کرد: رسانه ظرفیتهای گستردهای دارد که تا کنون حوزههای علمیه به نحو کامل از آنها استفاده نکرده است.
وجود کرسی قوی ادبیات عرب مهمترین ویژگی حوزه علمیه مشهد است
حجت الاسلام فرجام، وجود محافل ادبی و تربیت شخصیتهای ادبی در این زمینه، محافل شعر و نقد و وجود جذابیتهای معنوی به برکت امام رضا(ع) را زمینه هجرت بسیاری از مراجع بزرگ به این شهر عالم پرور عنوان کرد و گفت: مهمترین ویژگی دیگر حوزه مشهد، وجود کرسی قوی ادبیات عرب است که توانسته تا کنون شخصیتهای برجستهای را در این زمینه پرورش دهد و به جهان اسلام عرضه کند.
وی افزود: تربیت شخصیتهایی چون شهید مطهری، مقام معظم رهبری و سایرین در زمینه برگزاری جلسات تبلیغی با روش هنرمندانه و جدید از جمله ثمرات این حوزه غنی و قدیمی است.
رئیس حوزه علمیه خراسان رضوی در ادامه به اهمیت تأسیس دفتر مرکز پژوهشهای اسلامی در خراسان رضوی اشاره کرد و فسلفه ایجاد این دفتر را بستر سازی برای ورود طلاب در عرصه رسانه مطرح نمود و تصریح کرد: این دفتر می تواند در جهت شناسایی، جذب و آموزش دورههای مورد نیاز طلاب برای آشنایی بیشتر با ظرفیتهای رسانه ملی، زمینه را برای فراهم شدن مطالبات رهبر معظم انقلاب از حوزههای علمیه فراهم نماید.
فرصت مناسبی برای حضور طلاب در عرصه دین و رسانه فراهم شده است
رئیس مرکز پژوهشهای اسلامی در ادامه این نشست در سخنانی اظهار داشت: ما با افتتاح دفتر مرکز در خراسان رضوی به دنبال کشف استعدادهای هنری حوزه علمیه هستیم تا با به کار گیری آنها در بخشهای مختلف آموزشی و پژوهشی این مرکز، زمینه را برای ورود طلاب به فعالیتهای هنری و رسانهای فراهم کنیم.
دکتر حسین گودرزی افزود طلاب زمانی میتوانند در جهت گیریهای رسانهای و هنری صدا و سیما تأثیرگذار باشند که از نزدیک با رسانه، قابلیتها و زبان آن آشنا باشند و امروز فرصت مناسبی برای حضور طلاب در عرصه دین و رسانه فراهم شده است.
نظر شما