پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۲۸

مصرف نفت گاز در کردستان 25 درصد کاهش یافت

مصرف نفت گاز در کردستان 25 درصد کاهش یافت

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی کردستان از کاهش 25 درصدی مصرف نفت گاز در این استان خبر داد.

فریدون یاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: با توجه به اجرایی کردن قانون هدفمندی یارانه ها و گذشت حدود یک ماه از این مهم، مصرف فرآورده های نفتی در این مدت در کردستان با کاهش مواجه شده که در این یک ماه 25 درصد از مصرف نفت گاز در استان کاهش داشته ایم.

وی با اشاره به کاهش مصرف سایر فرآورده های نفتی در استان کردستان طی یک ماه گذشته، خاطرنشان کرد: با توجه به مصرف 821 هزار لیتری بنزین طی این مدت و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، شاهد کاهش سه درصدی مصرف این فراورده نیز هستیم.

مدیر شرکت پخش فراورده های نفتی کردستان با اشاره به مصرف 600 هزار لیتری نفت سفید و 115 تنی گاز مایع طی یک ماه گذشته در این استان گفت: مصرف این دو فرآورده به ترتیب با کاهش 50 درصدی و 35 درصدی طی این مدت همراه بوده است.

یاسمی با اشاره به اثرات مثبت و منافع اجرای قانون هدفمندی سازی یارانه ها در سطح جامعه از جمله منطقی کردن مصرف سوخت، تشویق و توسعه سرمایه گذاری، کاهش سهم طبقات بادرآمد بالا و توسعه اشتغال مولد با اعطای تسهیلات، استفاده درست از منابع و کالاها و کاهش هزینه های دولتی افزود: خوشبختانه با توجه به همراهی و همکاری مردم تاکنون اجرای قانون هدفمندی یارانه ها با موفقیت در استان کردستان و سایر نقاط کشور اجرایی شده است.

وی در ادامه به دیگر مسائل و دستاوردهای اجرایی کردن قانون هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و افزود: ایجاد انگیزه برای بخش غیر دولتی برای ایجاد اشتغال و تولید مواد اولیه، ارتقا کیفیت کالاها و خدمات و ایجاد حق انتخاب برای مردم، کاهش خسارت های زیست محیطی و آماده سازی جهت عضویت در سازمان تجارت از جمله دیگر دستاوردهای اجرایی کردن قانون هدفمندی یارانه هاست.

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی استان کردستان ابراز امیدواری کرد با همکاری و همدلی مردم و تلاش مجموعه دولت با اجرای مناسب و خوب این قانون کشور هرچه بهتر در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گیرد.

کد خبر 1235534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha