پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۸۹، ۹:۵۵

به علت راه رفتن طولانی/

پرستاران در آستانه بازنشستگی دچار آرتروز و درد زانو می شوند

پرستاران در آستانه بازنشستگی دچار آرتروز و درد زانو می شوند

یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی گفت: پرستاران به علت سرپا ایستادن و راه رفتن طولانی مدت در هنگام انجام وظیفه غالبا در آستانه بازنشستگی به درد ناشی از آرتروز زانو دچار می شوند.

محمد فرجاد اظهار کرد: درد پشت و بین 2 شانه از شایعترین دردها در پرستاران است. درد بین 2 شانه به علت مشکلات گردنی و درد پشت (بخش میانی) به علت انحرافات خفیف ستون فقرات و  آرتروز است.

وی به پرستاران توصیه کرد که حین انجام کار به وضعیت مناسب خود توجه کنند تا از کمر و گردن به عنوان اهرم استفاده نشود همچنین از پرکاری بدون علت خودداری کنند و به استراحت های کوتاه مدت طی مدت کار توجه لازم را داشته باشند.

این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی با بیان اینکه پرستاران باید مراقب وزن خود باشند و با ورزش روزانه عضلاتشان را برای مقابله در برابر فشارهای کاری تقویت کنند، گفت: برای حمل بیمار حتی المقدور از وسایل چرخدار استفاده شود و برای جابه جا کردن بیماران از تخت به برانکارد و به تخت اتاق عمل از ماشین های مخصوص کمک گرفته شود.

فرجاد، درد گردن در پرستاران را ناشی از استفاده بیش از حد از دستها و شانه ها در هنگام مراقبت و جابجایی بیماران برشمرد و افزود: البته مطالعه و نوشتن طولانی مدت و در پرستاران اتاق عمل استفاده از ابزار جراحی از دیگر علل دردهای گردنی است.

به گفته وی، دردهای گردنی و بازویی جزو گروه دردهایی است که به درمان مقاوم ترند.

این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی یادآور شد: پرستاران و کادر بیمارستانی به علت نوع کارشان که به اشکال مختلف با بیماران سر و کار دارند به عوارض ناشی از کار دچار می شوند که با رعایت برخی نکات می توان از بروز آن پیشگیری کرد از آن جمله کمردرد به علت بلند کردن بیماران به ویژه در وضعیت بد بدن حین انجام کار است که باعث بروز فتق، دیسک های بین مهره ای، آرتروز مهره های کمر و در نتیجه دردهای طولانی مدت می شود.

کد خبر 1235642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha