پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۵۶

مارگارت آتوود کتاب جدیدی برای کودکان منتشر می‌کند

مارگارت آتوود کتاب جدیدی برای کودکان منتشر می‌کند

مارگارت آتوود نویسنده مطرح کانادایی هفتمین کتاب کودک خود را با عنوان "وندای سرگردان"منتشر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ونکوورسان، این کتاب که در تابستان امسال برای فروش عرضه خواهد شد از سوی انتشارات مک‌آرتور در تورنتو منتشر خواهد شد؛ ناشری که پیش از این نیز دو کتاب کودک این نویسنده را به چاپ رسانده است.

کیم مک‌آرتور رئیس انتشارات مک آرتور با ابراز خوشحالی از چاپ این کتاب گفت: مارگارت آتوود یکی از بزرگترین نویسندگان کاناداست و برای من حکم یک قهرمان را دارد.

وی افزود: او در هر کاری که به آن دست می‌زند فوق‌العاده است؛‌ چه شعر باشد چه داستان و چه مقالات انتقادی و کتاب کودک. ما از انتشار کتاب جدید او به نام  "وندای سرگردان" بسیار خوشحالیم.

مارگارت آتوود در 18 نوامبر 1939 در اتاوا زاده شد. او کودکی خود را در جنگلهای شمال کبک در کنار پدرش که یک گیاه‌شناس بود گذارند. تجربه این نوع زندگی در دوران کودکی، بعدها در آثار وی در به‌کارگیری تعبیرها از دنیای جانوران و طبیعت نمود یافته است.

برخی از آثار آتوود که به فارسی ترجمه شده عبارتند از "قصه کلفت"  برنده جایزه آرتور سی کلارک (ترجمه به فارسی با نام سرگذشت ندیمه، سهیل سُمی)، "عروس فریبکار"  (ترجمه شهین آسایش)، "آدمکش کور" برنده جایزه بوکر (ترجمه شهین آسایش) و"اوریکس و کریک" (ترجمه سهیل سُمی).

کد خبر 1235816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha