مهدی اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر در اردبیل اظهار داشت: اقدامات اولیه برای راه اندازی پژوهشکده آب استان انجام شده و امیدواریم با تسریع روند اجرایی، این مرکز تا پایان سال جاری و یا اوایل سال آینده ایجاد شود.
وی هدف از تاسیس این پزوهشکده را بررسی، تحقیق و ایجاد پویایی در مسایل آب استان عنوان کرد و افزود: بی شک با راه اندازی این مرکز شاهد تحولات مثبت در منابع آبی استان خواهیم بود.
رئیس گروه تحقیقات شرکت آب منطقه ای اردبیل همچنین از برگزاری کنفرانس ملی با موضوع "مدیریت منابع آب" در آینده خبر داد و اضافه کرد: این کنفرانس با همکاری دانشگاه محقق اردبیلی در سال 91 برگزار می شود.
وی برگزاری سمینارها و همایشهای پژوهشی را از جمله اهداف و برنامه های گروه تحقیقات و ارتباط با دانشگاه شرکت آب برشمرد و ابراز داشت: در 9 ماهه گذشته بیش از شش مورد سمینار و همایش با موضوعات مختلف در شرکت آب منطقه ای اردبیل برگزار شده که برگزاری همایش هفته پژوهش از جمله آنها است.
اسدی تصریح کرد: بیش از 100 نفر از دانشجویان استان نیز در این مدت جهت دسترسی به موضوعات مرتبط با شرکت، راهنمایی و در همین مدت دانشجویان دانشگاههای مختلف بیش از هفت بار از پروژه های این شرکت در سطح استانی بازدید کرده اند.
وی در پایان یک مورد قرارداد تمام شده، دو مورد قرارداد منعقد شده، دو مورد تفاهم نامه مبادله شده، پنج مورد پروپوزالهای در شرف عقد قرارداد و تشکیل 9 مورد کلاس آموزشی را از جمله اقدامات صورت گرفته این گروه در 9 ماهه گذشته عنوان کرد.
نظر شما