اصغر عالیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به نقش وجایگاه گل وگیاهان زینتی در عرصه بازارهای بین المللی وصادرات غیر نفتی کشورافزود: این کمک در زمینه توسعه وتجهیز پایانه گل وگیاه در قالب مشوق های صادراتی صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: در دور اول سفر هیئت دولت به استان، فاز اول توسعه پایانه گل وگیاهان زینتی در شهرستان محلات بصورت صد در صد اجرا شد.
وی همچنین با اشاره به بسته های حمایتی که از سوی دولت در بخش های مختلف در کوتاه مدت به منظور رفع مسائل و مشکلات احتمالی تعیین و تعریف شده است، اظهار داشت: تحویل گندم درجه دو و سوخت گازوئیل از جمله این اقدامات است که در قالب بسته های حمایتی اجرا می شود.
رئیس سازمان بازرگانی در ادامه با اعلام اینکه اصلاح قیمت آرد ونان موجب تغییر رفتار در مصرف کنندگان و رعایت الگوی مصرف نان می شود، خاطرنشان کرد: با جایگزینی آرد مرغوب، آموزش به نانوایان به طور قطع با گذشت زمان در آینده شاهد ارتقای کیفی نان خواهیم بود.
نظر شما