پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ دی ۱۳۸۹، ۲۰:۳۸

شیشه فروش:

حوادث طبیعی اخیر نتیجه برهم زدن محیط زیست است

حوادث طبیعی اخیر نتیجه برهم زدن محیط زیست است

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرکل ستاد بحران حوادث استان اصفهان گفت: سیل‌ها، آتش‌سوزی‌ها و حوادث طبیعی اخیر که در کشورهایی همچون استرالیا و برزیل اتفاق افتاده نتیجه برهم زدن محیط زیست توسط دولتهای جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، منصور شیشه فروش بعدازظهر چهارشنبه در جمع مسئولان حوزه محیط زیست اظهار داشت: پدیده گرم شدن هوا به یکی از معضلات مهم در کشورهای جهان تبدیل شده است.

وی افزود: تمام کشورهای جهان در کنوانسیون توکیو موظف شده‌اند تا برای کاهش گازهای گلخانه‌ای اقدامات ویژه‌ای را انجام دهند.

مدیرکل ستاد بحران حوادث استان اصفهان تصریح کرد: در نیمه دوم قرن 20، جهان با تغییرات فراوانی رو به رو می‌شود که تاثیرات در محیط زیست و زندگی مردم جزو مهم‌ترین آنها است.

وی بیان داشت: سیل‌ها، آتش‌سوزی‌ها و حوادث طبیعی اخیر که در کشوهایی همچون استرالیا و برزیل اتفاق افتاده نتیجه برهم خوردن محیط زیست است.

شیشه فروش ادامه داد: در 4 سال گذشته میزان بارندگی در استان اصفهان حدود 70 درصد کاهش داشته است که عوامل فراوانی در آن تاثیرگذار بوده‌اند.

وی تاکید کرد: ستاد بحران استانداری اصفهان از نقطه نظرات اندیشمندان و خبرگان استفاده کرده است تا بتواند اقداماتی را در راستای کاهش آلودگی هوا در استان انجام دهد.

مدیرکل ستاد بحران حوادث استان اصفهان اضافه کرد: طرح کاهش آلودگی هوا سند بالادستی به حساب می‌آید که ظرف مدت 10 سال، آلودگی هوای اصفهان را به میزان قابل توجهی کاهش داده و به استانداردهای جهانی نزدیک می‌کند.

وی افزود: انتظار داریم بخش خصوصی در بخش‌های مختلف به ویژه مدیریت کاهش آلودگی هوا بتواند به استانداری یاری برساند و برگزاری چنین همایش‌هایی نیز مورد استفاده مدیریت کلان استان قرار گیرد.

کد خبر 1236353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha