به گزارش خبرنگار مهر در یزد، احمد اسفندیاری عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از مرکز نگهداری از سالمندان مهریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر دو میلیون و 800 هزار نفر در کشور زیر پوشش بهزیستی هستند که از این تعداد یک میلیون و 200 هزار نفر معلول و بقیه مربوط به سایر حوزه های اجتماعی هستند.
وی همچنین تعداد مراکز توانبخشی کشور را بیش از هزار مرکز اعلام کرد و افزود: از این تعداد بیش از 600 مرکز به صورت شبانه روزی و بقیه صورت روزانه و ویزیت در منزل، خدمات می دهند.
وی عنوان کرد: بیش از 63 هزار نفر در مراکز توانبخشی معلولان، سالمندان و بیماران مزمن روانی در مراکز شبانه روزی نگهداری می شوند.
اسفندیاری همچنین خاطرنشان کرد: بیش از 42 هزار نفر از معلولان جسمی حرکتی و سالمندان نیز به صورت ویزیت در منزل توسط مراکز روزانه تحت نظارت بهزیستی خدمات دریافت می کنند.
وی همچنین از بیمه شدن کارکنان مراکز توانبخشی خبر داد و اظهار داشت: در نظر داریم سهمی از بیمه کارکنان این مراکز را به دلیل سختی کاری که دارند، به آنها کمک کنیم.
اسفندیاری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با وجود اینکه به نظر می رسید شاید با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها، مشارکت های مردمی کاهش یابد اما شاهد افزایش مشارکت های طی یک ماه اخیر بوده ایم.
نظر شما