پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۵۴

پتانسیلهای جوانان کرمانی باید مورد توجه قرار گیرد

پتانسیلهای جوانان کرمانی باید مورد توجه قرار گیرد

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون امور استانهای حوزه مشاوران جوان ریاست جمهوری با اشاره به لزوم توجه بیشتر به جوانان گفت: پتانسیلهای جوانان کرمانی به خوبی مورد استفاده قرار نگرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا افراشته شنبه شب در نشستی با خبرنگاران در کرمان با اشاره به ایجاد ایده های مشاورین جوان در شهرداری تهران در زمان مسئولیت رئیس جمهور گفت: هدف تشکیل این نهاد، ورود مشاوران جوان به سطوح میانی مدیریت و تسهیل ایده های خلاقانه جوان به دستگاههای اجرایی کشور بوده است.

وی تصریح کرد:جوان به لحاظ ویژگی های خاص خود از جمله عدالتخواهی و تنفر از خمودگی و روزمرگی در دستگاههای اجرایی، همواره مورد توجه دولت بوده است.

وی افزود: حرکت اساسی ما در ابتدای دولت نهم آغاز و به جایی رسیدیم که امروزه مشاورین جوان در همه جا پذیرفته هستند.

افراشته ضمن اشاره به پذیرفتن مسئویت مشاوران جوان توسط اسفندیار رحیم مشایی گفت: تمرکز اجرایی ایشان بر مسئولیت خود باعث ایجاد تحولی که در نظام ریاست جمهوری شد به نحوی که این بدنه جوان توانستند برای کشور نقش آفرین باشند.

وی همچنین حرکت در جهت نیاز روز را یکی از مهمترین رسالت های این نهاد دانست و گفت: بر این اساس عدالت و پیشرفت را به عنوان دو ماموریت و شاخص اصلی برای خود در نظر گرفته در این راستا تلاش می کنیم.

افراشته ضمن اعلام خبری مبنی بر تشکیل سازمان فراگیر جوانان افزود: هدف این سازمان ایجاد ارتباط دوسویه بین جوانان و بدنه دولت فارغ از چارچوب های موجود از جمله بروکراسی اداری است.

وی هدف از سفر خود به کرمان را تبیین اقدامات انجام شده در زمینه تشکیل این سازمان ارزیابی و افزود: در این سفر همچنین اقدام به شناسایی ظرفیت ها و محرومیت های استان در زمینه جوانان می کنیم.

معاون امور استانهای حوزه مشوران جوان ریاست جمهوری، ضمن نامناسب دانستن فعالیت جوانان در استان کرمان گفت: با توجه به ظرفیت و قابلیت استان کرمان از لحاظ جمعیت، وسعت و ثروت، تلاشهای صورت گرفته در زمینه به کارگیری جوانان، با نقطه آرمانی فاصله بسیاری دارد.

افراشته ضمن ابراز عدم رضایت از ادغام سازمان ملی جوانان در وزارت ورزش گفت: مجلس اصولگرا به دلیل انحلال سازمان ملی جوانان در سازمان ورزش و عقب انداختن مشارکت جوانان در انتخابات با افزایش سن واجدین رای از 15 به 18 سال، ضائقه و تصویر تاریخی خوبی در ذهن جوانان ایجاد نکرده است.
 

کد خبر 1237874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha