پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۱۷

چمنی خواستار شد:

واگذاری حق انتفاع 10 کتابخانه آموزش و پرورش تسریع یابد

واگذاری حق انتفاع 10 کتابخانه آموزش و پرورش تسریع یابد

تبریز - خبرگزاری مهر: فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی تبریز خواستار تسریع در فرایند واگذاری حق انتفاع 10 کتابخانه آموزش و پرورش شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، محمود چمنی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان تبریز در سردرود گفت: با توجه نهایی شدن موافقت نامه اعتبارات در اکثر دستگاه های اجرایی، فرمانداری تبریز همکاری های لازم را در خصوص تسریع در روند مبادله موافقت نامه تعمیر و تجهیز کتابخانه ها انجام خواهد داد.

رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان تبریز گفت: در خصوص احداث کتابخانه و پروژه های مرتبط با شهرداری لازم است جلسه ای با حضور شهردار، قائم مقام شهردار و مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تشکیل و به منظور عملیاتی شدن برنامه ها توافق نامه ای تنظیم شده و نتیجه نشست فوق در جلسه آتی انجمن گزارش شود.

وی در خصوص شناسایی زمین های مناسب در بوستان ها و محلات سطح شهر تبریز از اداره کل کتابخانه های عمومی استان خواست تا انعطاف لازم را در زمینه متراژ زمین های موجود داشته باشد تا اقدامات اولیه در خصوص احداث کتابخانه های مذکور انجام گیرد.

چمنی، همچنین بر پیگیری سریع تر در خصوص توافق با اداره آموزش و پرورش تاکید کرده و خواستار تشکیل جلساتی منسجم تر برای محقق شدن این مصوبه شد.

رئیس انجمن کتابخانه های عمومی تبریز با اشاره به دیدار مردمی استاندار آذربایجان شرقی با اهالی منطقه رضوانشهر از اداره کل کتابخانه های استان خواست تا اقداماتی را در زمینه مکان یابی برای احداث کتابخانه ای در این منطقه انجام دهد.

فرماندار تبریز بر پیگیری قوی تر مصوبات جلسه اخیر انجمن استان که به صورت مشترک با انجمن شهرستان تبریز برگزار گردید، تأکید کرد. 

کد خبر 1238012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha