پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ بهمن ۱۳۸۹، ۱۱:۳۷

امنیت غذایی زائران اولویت خدمت رسانی دامپزشکی است

امنیت غذایی زائران اولویت خدمت رسانی دامپزشکی است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت: کنترل بهداشتی اماکن تولید فرآورده های خام دامی و امنیت غذایی زائران و مجاوران این استان بویژه در دهه آخر ماه صفر از اولویتهای دامپزشکی است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جعفر عطارباشی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به نقشی که سلامت فرآورده های خام دامی در تامین امنیت غذایی جامعه دارد و نیز نذورات گسترده خیرین، بویژه در ماه های محرم و صفر، دامپزشکی به منظور تامین بهداشت و سلامت عزاداران حسینی، علاوه بر برخورد با موارد غیرمجاز کشتار دام در سطح معابر عمومی، کلیه مراکز مرتبط را نظارت خواهد کرد.

وی کشتار غیرمجاز دام، عرضه فرآورده های خام دامی غیربهداشتی را از جمله مصادیق تهدید علیه بهداشت عمومی خواند و افزود: هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود ممنوع است و برای مرتکبین آن از سوی مراجع قضایی مجازات در نظر گرفته خواهد شد.

وی فعال بودن کشتارگاه های دام استان در دهه آخر صفر و حضور فعال بازرسین بهداشتی در مراکز یاد شده برای نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی را از جمله دیگر مواردی دانست که این اداره کل پیگیری آن را همچنان بر عهده خواهد داشت.

عطارباشی از مسئولین هیئات مذهبی نیز خواست تا در تهیه غذا از فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی استفاده کنند و ضمن رعایت بهداشت در تولید آنها در نگهداری و بکارگیری این مواد در نذورات و تغذیه هیئت ها دقت لازم را داشته باشند.

کد خبر 1238315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha