پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ بهمن ۱۳۸۹، ۱۷:۰۹

فرماندار شهرستان کمیجان معرفی شد

فرماندار شهرستان کمیجان معرفی شد

اراک - خبرگزاری مهر: محسن اکبری طی مراسمی به عنوان فرماندار شهرستان کمیجان معرفی و از زحمات مرتضی وحیدزاده تقدیر و تشکر شد.

به گزاش خبرنگار مهر در اراک استاندار مرکزی پیش از ظهر دوشنبه در این مراسم مردم این شهرستان را همدل و یکصدا توصیف کرد و افزود: این همدلی در بین مردم سبب پیشرفت این شهرستان خواهد شد و با اهتمام دولت دهم و با طرح هدفمندسازی یارانه ها که توزیع عادلانه ثروت در کشور را به دنبال خواهد داشت در آینده ای نه چندان دور شاهد برون رفت شهرستان کمیجان و روستاهای آن از محرومیت خواهیم بود. 

علی اکبر شعبانی اظهار داشت: تجهیز و ارتقاء بیمارستان شهرستان کمیجان، مبلمان شهری، توانمندکردن خانواده ها، مسکن ارزان، جذب سرمایه گذاران به این شهرستان، استخر آموزشی برای دانش آموزان، اختصاص احداث تعدادی از 50 کارخانه مصوب شده استان در این شهرستان، عریض کردن جاده کمیجان - اراک و تعدادی از پروژه عمرانی  سفر سوم هیئت دولت به استان مرکزی برای شهرستان کمیجان خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه مصوبات سفر سوم هیئت دولت به استان مرکزی با اذعان به اینکه اولویت اختصاص اعتبارات مصوبات استان برای شهرستان های کمیجان، خنداب و مناطق محروم خواهد بود تصریح کرد: اجرای این مصوبات عدالت اجتماعی را در کشور برقرارمی کند که تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور شهرستان کمیجان از پیشرفت قابل توجه ای برخوردار شده باشد.

استاندار مرکزی در خصوص پست مدیریت خطاب به تمامی مدیران و فرمانداران استان خاطرنشان کرد: از دیدگاه نهج البلاغه سعه صدر، داشتن نیروی انسانی کارآمد و قابل اطمینان و پیروی از قانون از مهمترین ویژگیهایی است که افراد در پست های مهم جامعه باید از آن برخوردار باشند.

وی در پایان سخنان خود با اظهاربه اینکه هر پست و مقامی در جامعه یک امانت الهی است، تصریح کرد: همه مردم باید بدانند که در هر پست و مقامی که هستند باید اخلاق انسانی و لسانی داشته باشند چرا که در صورت هر گونه کوتاهی باید در برابر دیگران و در محضر حق پاسخگو باشند .
کد خبر 1238825

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha