به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، آیت الله سید محمد حسینی بعد از ظهر دوشنبه در جریان بازدید از شرکت تعاونی مادر تخصصی صنایع دستی استان زنجان افزود: تولید علمی و آکادمیک صنایع دستی مقابله با اجناس خارجی را به رقابت سنگین در داخل کشور وادار می کند.
وی با بیان اینکه مردم به جنس اصیل و با اصالت علاقه دارند اما از محل تهیه آن اطلاعی ندارند، ادامه داد: اگر تولیدکنندگان صنایع دستی تفکرات سنتی 40-50 سال قبل را کنار بگذارند وخود را مجهز به علم روز کنند دیگر دغدغه فروش و بازاریابی نخواهند داشت.
آیت الله حسینی افزود: برای شناسایی محصولات صنایع دستی استان زنجان، مکانی از مسجد جامع زنجان را که عموما مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد را برای فروش و نمایشگاه دائمی این محصولات در اختیار شرکت تعاونی مادر تخصصی صنایع دستی استان زنجان قرار دهد.
مدیر عامل شرکت تعاونی مادر تخصصی صنایع دستی استان زنجان از تاسیس پایلوت و سایت تولید و فروش صنایع دستی و هنرهای سنتی در 33 رشته در دو نقطه شهر زنجان خبر داد و گفت: پایلوت مربوط به روبروی رختشویخانه زنجان است که قصد داریم در وسعت 700متر مربع نمایشگاه صنایع دستی را تا عید در آنجا دایر کنیم.
فرهاد شایگان افزود: در پایلوت 33 غرفه فروش و تولید صنایع دستی در 33 رشته فعالیت خواهند داشت و در کنار آنها سفره خانه سنتی و موزه نیز دایر خواهد شد.
نظر شما