پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۱۱

عامری به مهر خبر داد:

توسعه تحصیلات ‌تکمیلی در دانشگاههای‌ مادر/ الزام دانشگاه ‌آزاد به رعایت ظرفیت

توسعه تحصیلات ‌تکمیلی در دانشگاههای‌ مادر/ الزام دانشگاه ‌آزاد به رعایت ظرفیت

مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تعیین سهم زیرنظام های آموزشی کشور در 5 سال آینده خبر داد و گفت: بیشترین توسعه در حوزه تحصیلات تکمیلی برعهده دانشگاههای مادر قرار می گیرد.

رضا عامری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح آمایش سرزمین در حوزه آموزش عالی بخشهای متعددی را در بر دارد و در این طرح سهم زیر نظام ها در طول 5 سال آینده مورد مطالعه قرار می گیرد و سهم هر کدام از زیرنظام ها تغییر می کند.

وی گفت: برای تعیین سهم زیر نظام ها تحولات جمعیتی در طول 5 سال آینده مورد دقت و مطالعه قرار می گیرد سهم زیر نظام ها و سهم مقاطع مختلف در حوزه تحصیلات تکمیلی نیز تعیین می شود.

عامری خاطرنشان کرد: بیشترین توسعه در حوزه تحصیلات تکمیلی به دانشگاههای مادر و توانمند داده می شود و در مقابل در حوزه های دیگر آموزش عمومی رشد می کند.

وی درباره رعایت میزان سهم زیرنظام دانشگاه آزاد در توسعه رشته ها و ظرفیت های پذیرش یادآور شد: دستورالعمل طرح آمایش سرزمین برای کل مجموعه آموزش عالی است و وقتی تدوین و تصویب شود برای همه زیرنظام ها از جمله دانشگاه آزاد نیز به صورت قانون اجرا می شود و این دانشگاه نیز ملزم به رعایت قوانین در توسعه رشته و ظرفیت ها خواهد بود.

مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، اظهار داشت: مهمترین نکته در طرح آمایش سرزمین ارتقای شاخص کیفی است و هر یک از زیرنظام ها برای توسعه و تغییرات خود باید حداقل های یک شاخص کیفی را داشته باشند.

کد خبر 1239427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha