پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۴:۴۷

دادستان سیرجان خواستار اصلاح محور سیرجان - شهربابک شد

کرمان - خبرگزاری مهر: دادستان سیرجان از اداره کل راه و ترابری استان خواست ظرف ده روز نسبت به اصلاح سیستم خط کشی محورسیرجان شهربابک اقدام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی وقوع تصادف منجر به فوت در اثر عدم رعایت نکات کارشناسی در خط کشی نقاطی از محور سیرجان - شهربابک، دادستان سیرجان از اداره کل راه و ترابری استان خواست ظرف ده روز نسبت به اصلاح خط کشی اقدام شود.

فرج الله کارگر گفت: برابر اعلام فرماندهی پلیس راه سیرجان بندرعباس، علت وقوع تصادفات جرحی و فوتی به ویژه در شب در نقاطی از محور سیرجان شهربابک، عدم رعایت نکات کارشناسی توسط پیمانکار خط کشی این محور است.

وی افزود: از آنجا که این محور به صورت خطوط جداگانه رفت و برگشت می باشد در خط رفت این محور فاصله خط کشی عرضی از شانه محور توسط پیمانکار به درستی اعمال نشده واین امر سبب برخورد خودروهای عبوری با خودروهایی که دچار نقص فنی شده ویا به دلایلی سمت راست محور توقف کرده اند، می شود.

کارگر گفت: برابر اعلام فرماندهی پلیس راه سیرجان این نقص تاکنون باعث وقوع تصادف وفوت دو نفر از سرنشینان خودروها شده است.

وی تاکید کرد: در صورت تکرار این حوادث پلیس راه در تنظیم گزارش و شرح کروکی تصادف ، سهم نقص راه  را لحاظ خواهد کرد.


 
کد خبر 1239746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha