پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۶:۵۳

نگاهی به کاریکاتورهای عربی/

تصویر 6 کاریکاتور؛ از بحران لبنان تا افشاگری الجزیره

تصویر 6 کاریکاتور؛ از بحران لبنان تا افشاگری الجزیره

رسانه های جهان عرب هر روز ایده های انتقادی خود درباره مسائل مختلف داخلی، منطقه‌ای و بین المللی را در قالب کاریکاتور بیان می کنند که به برخی از این کاریکاتورها اشاره می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در کاریکاتورهای امروز انتشار اسناد الجزیره و بحران سیاسی لبنان بیشترین توجه رسانه های عربی را به خود اختصاص داده است.

روزنامه الوطن قطر امروز در کاریکاتوری به شرایط پرتنش لبنان در پی صدور حکم احتمالی دادگاه حریری و بحران تشکیل دولت در این کشور اشاره دارد.

پایگاه اینترنتی فلسطین الیوم نیز در بخش کاریکاتور خود به انتشار اسناد الجزیره که خیانت تشکیلات خودگردان فلسطین به قضیه فلسطین را فاش می کند اشاره کرده است. در این تصویر یک مقام تشکیلات خودگردان فلسطین بدون توجه به موج انتشار اسناد الجزیره سر خود را مثل کبک به زیر برف فرو کرده است.

روزنامه الحیات چاپ لندن نیز به اوضاع تیره و تار جهان عرب که حتی اشک حیوانات را هم درآورده است اشاره می کند.

روزنامه القدس العربی چاپ لندن نیز به چشم پوشی از حق بازگشت آوارگان فلسطینی از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین اشاره کرده است.

روزنامه السفیر چاپ لندن نیز در کاریکاتور خود به این موضوع توجه کرده است که بحران اقتصادی جهان به مثابه یک عملیات انتحاری، کشورها را تهدید می کند.

پایگاه اینترنتی الجزیره نیز به انتشار اسناد محرمانه الجزیره که مبتنی بر چشم پوشی طرف مذاکره کننده فلسطینی از حقوق مشروع ملت فلسطین از جمله قضیه قدس و آوارگان فلسطینی در راستای خدمت به منافع رژیم صهیونیستی است اشاره دارد.

کد خبر 1240113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha