به گزارش خبرنگار مهر، آموزش و پرورش در هفته ای که گذشت کانون اخبار در حوزه های مختلف بود که گزدیده ای از مهمترین این اخبار را با هم مرور می کنیم.نشست خبری پر انتقاد خبرنگاران با وزیر آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش روز دوشنبه در حاشیه دیدار با رئیس مجلس مالزی با خبرنگاران نشستی را برگزار کرد که پر از حاشیه بود.
در اواسط نشست، خبرنگاران گلایه و انتقاد خود را نسبت به برخی ناهماهنگیها در میان مسئولان آموزش و پرورش در اطلاعرسانی و شیوههای تعامل آنان با خبرنگاران ابراز کردند و این نکته را گفتند که "شنیدهها حاکی از تذکر وزیر به شورای معاونان به خاطر برخی از مصاحبههای آنان است ".
حاجیبابایی هم با صراحت گفت: بله؛ من همیشه تذکر میدهم اما معنای این تذکر این نیست که مصاحبه نکنند بلکه وقتی کارهایی که تحت کارشناسی است، رسانهای میشود مشکلساز خواهد بود.
انتقاد از دبیر شورای عالی
وزیر آموزش و پرورش به اظهارات نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره احتمال اجرایی شدن ساختار "3،3،3،3 " اشاره و با این اشاره منظور خود را روشن تر و ملموستر بیان کرد.
وی گفت: گاهی اوقات کسانی دنبال این میگردند که یک کلمه را در دهان کسی بگذارند و سپس یک هفته برای رسانه خود تحلیل درست کنند.
اظهار نظر راننده پیکان درباره تغییر ساختار آموزشی
آقای وزیر در میان صحبتهای خود پای خودروی از میان خارج شده "پیکان " را نیز وسط کشید و گفت: 20 بار راجع به ساختار 3،3،6 و وضعیت نهایی آن صحبت کردهام اما ممکن است یک نفر در فلان کوچه جلوی یک پیکان بایستد و حرفی بزند که ممکن است این طرح اجرا نشود، آن وقت همه این موضوع را بزرگ میکنند.
من فقط به خبرهای روی بام واکنش نشان می دهم
گفتگوی جنجالی و تقریباً صمیمانه وزیر آموزش و پرورش با خبرنگاران و نمونه آوریهای خبرنگاران از ضعفهای تعاملی با خبرنگاران باعث شد تا خبرنگاری از وزیر این سؤال را بپرسد که "آیا خودتان روزانه اخبار را به طور مستقیم و بدون آنکه برایتان پرینت بگیرند، رصد میکنید؟ " و حاجی بابایی نیز پاسخ مثبت داد.
حاجی بابایی در پاسخ دوباره خبرنگار که پرسید پس چرا اخبار ما هیچ بازخوردی از سوی وزارتخانه ندارد؟ با مزاح گفت: برخی از خبرها از این طرف بام و برخی دیگر از آن طرف بام میافتند ولی ما به خبرهای "روی بام " توجه میکنیم.
فعالیت مبلغان عرفانهای هندی در دبیرستانهای شمال تهران
مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در حال حاضر در دبیرستانهای تهران به ویژه در مناطق شمالی و شمال غرب، شیطان پرستان و مبلغان عرفانهای هندی به جذب نیرو مشغول هستند.
مجید ابهری افزود: در حال حاضر در دبیرستانهای تهران به ویژه در مناطق شمالی و شمال غرب، شیطان پرستان و مبلغان عرفانهای هندی به جذب نیرو مشغول هستند.
این سخنان مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس در حالی است که مسئولان پرورشی وزارت آموزش و پرورش این خبر را تایید نمی کنند.
ادامه کار مراکز تربیت معلم تحت عنوان دانشگاه جامع فرهنگیان
وزیر آموزش و پرورش بالاخره وعده احیای مراکز تربیت معلم بعد از 15 سال را داد.
حاجی بابایی با بیان اینکه احیای مراکز تربیت معلم تحت عنوان دانشگاه جامع فرهنگیان در کمیسیون تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در دست بررسی است گفت: در صورت تصویب این مراکز از سال 1390 دانشجو پذیرش می کنند.
هم اکنون بیش از 80 مرکز تربیت معلم در کشور وجود دارد که هیچ کارایی آموزشی ندارند.
انتصاب مدیرکل مدارس عشایری بعد از پنج ماه
بعد از عزل لطف الله عباسی در مهر ماه امسال از مدیریت مدارس عشایری بعد از هشت سال که گفته می شود به دلیل اختلاف با مدیر بالادستی بوده، بالاخره وزیر آموزش و پرورش، عبدالرسول شکیبافر را به عنوان مدیرکل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و مدارس عشایری منصوب کرد.
نظر شما