پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۴۲

محققی به مهر خبر داد:

سیاستهای کلی آموزش پزشکی تبیین شد

سیاستهای کلی آموزش پزشکی تبیین شد

معاون آموزشی وزارت بهداشت از برگزاری نخستین نشست مشترک شوراهای تخصصی خبر داد و گفت: در این نشست سیاست های کلی آموزش پزشکی تبیین شد.

دکتر محمدعلی محققی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این نشست که شوراهای آموزش پزشکی و تخصصی، دندانپزشکی و تخصصی، داروسازی و تخصصی، علوم پایه و بهداشت، پزشکی عمومی  حضور داشتند برای اولین بار نشست مشترک برگزار شد.

وی افزود: در این نشست ماموریت های مختلف در حوزه آموزش مورد بحث قرار گرفت و اعتبار بخشی علوم پزشکی نیز به عنوان مهمترین ماموریت آموزش پزشکی مورد تاکید قرار گرفت.

محققی اظهار داشت: زمینه های وحدت رویه، توسعه علمی، همکاری و ایجاد فضاهای بخشی، ظرفیتها و امکانات از دیگر بحث های این نشست بود.  

اولین نشست شوراهای حوزه آموزش وزارت بهداشت روز پنجشنبه 7 بهمن در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

کد خبر 1240727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha