پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۸ بهمن ۱۳۸۹، ۱۴:۵۰

اشتغالزایی در نقاط مرزی دغدغه اصلی دولت است

اشتغالزایی در نقاط مرزی دغدغه اصلی دولت است

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی ایجاد اشتغال مولد و تلاش برای جذب سرمایه گذاری را از اولویتهای کاری دولت تحول گرا در مناطق مرزی بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، پرویز آژیده شامگاه پنجشنبه در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات مرزنشینان جلفا اظهار داشت: دولت تلاش وسیعی را برای اشتغال جوانان شروع کرده و در این میان استفاده از ظرفیتهای مناطق مرزی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی از مناطق مرزی به عنوان ویترین نظام یاد و تصریح کرد: ارتقاء سطح معیشتی و رفاهی مرزنشینان و جلوگیری از مهاجرت ساکنان نوار مرزی به سایر نقاط، دغدغه اصلی دولتمردان است.

وی به شهرستان مرزی جلفا اشاره کرد و با بالا توصیف کردن پتانسیلهای این خطه مرزی برای ایجاد اشتغال بر ضرورت استفاده از آنها تاکید کرد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرزی بودن شهرستان و ارتباط آسان با کشورهای آسیای میانه، وجود گمرکات فعال و مبادی ورودی را از ظرفیتهایی برشمرد که می توان با بهره گیری از آنها بیکاری را ریشه کن کرد.

آژیده از منطقه آزاد ارس به عنوان پتانسیل قوی برای رفع بیکاری در استان و شهرستان یاد کرده و ضرورت سهیم شدن سازمان در این زمینه را خواستار شد.

ایجاد صنایع تبدیلی گامی موثر در افزایش سطح معیشتی مرزنشینان است

وی تصریح کرد: منطقه آزاد ارس می تواند با توسعه بخش کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی در پیشرفت این خطه مرزی و افزایش سطح معیشتی مرزنشینان گامهای موثری بردارد.

وی در این زمینه استفاده از ظرفیتهای محلی و نیروی انسانی بومی را بسیار تاثیرگذار دانسته و از مدیریت جدید منطقه آزاد خواست رضایتمندی مرزنشینان و توسعه و آبادانی منطقه را اولویت کاری خود قرار دهد.

صنعت گردشگری فرصتی برای اشتغالزایی در منطقه آزاد ارس

آژیده از ظرفیتهای گردشگری به عنوان امکانات بالقوه در منطقه یاد کرد و اظهار داشت: توسعه صنعت گردشگری در این منطقه علاوه بر جذب گردشگر، می تواند در اشتغالزایی نیز موثر واقع شود.

فرماندار جلفا در این نشست که اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران بخش مرکزی و سیه رود شهرستان حضور داشتند از منطقه آزاد ارس خواست به اشتغالزایی در روستاها اهتمام بیشتری داشته باشد.

حسنعلی رنجبر اظهار داشت: در سایه تلاشهای دولت مهاجرت معکوس به روستاهای شهرستان آغاز شده و می توان از این مزیت به نحو احسن استفاده کرد.

وی راه اندازی بخش مسافری منطقه آزاد ارس را از دیگر راههای محرومیت زدایی در منطقه عنوان و تسریع در اجرای آن را که از مصوبات سفرهای ریاست محترم جمهوری است خواستار شد.

در این نشست تعدادی از از اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران به بیان مسائل و مشکلات از جمله ناچیز بودن اعتبارات دهیاری ها، عدم تعامل منطقه آزاد ارس با روستاهای واقع در محدوده، کمبود آب شرب و کشاورزی در روستاها پرداختند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار طی سفری یکروزه به جلفا ضمن حضور در جلسه شورای اداری این شهرستان از پایانه مرزی جلفا و پل مرزی در حال احداث بر روی رودخانه ارس بازدید و از نزدیک در جریان مسائل مرزی شهرستان قرار گرفت.

کد خبر 1240865

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha