پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ بهمن ۱۳۸۹، ۱۸:۴۲

اخبار لحظه به لحظه مصر/

ساختمان استانداری اسکندریه به آتش کشیده شد/ ورود ارتش به صحنه

ساختمان استانداری اسکندریه به آتش کشیده شد/ ورود ارتش به صحنه

رسانه ها از کشیده شدن دامنه تظاهرات مردمی به دهها شهر مصر و به آتش کشیده شدن ساختمان استانداری اسکندریه خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری فرانسه در خبری فوری اعلام کرد : تظاهرکنندگان در شهر اسکندریه، ساختمان استانداری را به آتش کشیدند.

شبکه الجزیره نیز از رسیدن موج اعتراضات مردمی به دهها شهر دیگر مصر پس از شهرهای قاهره، اسکندریه، اسماعیله، سوئز و المحله الکبری خبر داد.

مردم مصر در تظاهرات خود که پس از نماز جمعه در شهرهای مختلف آغاز کرده اند، بر ضد فساد و دیکتاتوری و ظلم و خفقان که از 30 سال پیش همچنان با آن روبرو هستند شعار می دهند و خواستار کناره گیری حسنی مبارک از قدرت هستند.

الجزیره در خبری فوری از ورود خودروهای ارتش به خیابانهای قاهره خبر داد؛ پیشتر مردم به سبب خشونت بی حد نیروهای امنیتی و کماندویی رژیم حاکم خواستار کمک ارتش شده بودند.

العربیه نیز از برگزاری تظاهرات مردمی در شهر القوصیه و الاقصر در جنوب مصر و هشدار نیروهای امنیتی به مردم خبر داد.

الجزیره نیز از اقدام مردم خشمگین در به آتش کشیدن چهار خودرو پلیس در میدان الزارعین در شهر بنی سیف خبر داد.

این در حالی است که شبکه الجزیره سبب اقدامات حکومت مصر برای مقابله با پخش برنامه های این شبکه در داخل، فرکانسهای خود را تغییر داده است.

الجزیره همچنین اعلام کرد نیروهای پلیس از بیشتر خیابانهای اسکندریه عقب نشینی کرده اند.

کد خبر 1241088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha