پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۴۰

توجه به سنت وقف کمرنگ شده است

توجه به سنت وقف کمرنگ شده است

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: متأسفانه در سال‌های اخیر توجه به سنت وقف و موقوفات کمرنگ شده است

حجت ‌الاسلام محمد صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه اثر وقف به حدی است که انسان بعد از مرگ نیز می‌تواند از عواید کار خیر خود بهره‌ مند شود، گفت: ائمه معصومین(ع) سردمداران وقف در راه خدا بودند و واقفان نیز با وقف اموال خود در زمره این بزرگواران قرار می‌گیرند.

صالحی با بیان اینکه متأسفانه در سال‌های اخیر توجه به سنت وقف و موقوفات در کشور کمرنگ شده است، اظهار داشت: باید نسبت به تقویت این فریضه الهی توجه بیشتری صورت گیرد و در خصوص اثرات این فریضه اطلاع ‌رسانی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه هر کس بر اساس وسع مالی خود می‌تواند اموالش را وقف کند، خواستار مساعدت مردم در امر ساماندهی امامزادگان استان همدان شد و با اشاره به ناتمام ماندن عملیات اجرایی توسعه حرم امامزاده عبدالله(ع) همدان، گفت: ساخت این مکان به دلیل کمبود اعتبار مالی نا تمام مانده است.

تکمیل حرم امامزاده عبدالله همدان در انتظار اعتبار

حجت الاسلام صالحی با تاکید بر اینکه نا تمام ماندن عملیات عمرانی این امامزاده به دلیل کمبود اعتبار، زیبنده همدان نیست، خواستار همکاری خیران و واقفان برای تکمیل این پروژه شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان در ادامه به برنامه های در نظر گرفته شده برای برگزاری در هفته وقف اشاره کرد و گفت: مهمترین هدف از اجرای برنامه ها توجه دادن مردم به سمت وقف است.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌ها و برنامه‌هایی خاص در هفته وقف، افزود: برنامه‌هایی نیز با کمک صداوسیما و مطبوعات انجام می‌شود تا به هر اندازه که بتوانیم این فرهنگ را بیشتر ترویج و تبلیغ کنیم چرا که با این اقدام به مردم و موقوفات خدمت می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان برگزاری نشست‌‌هایی با روحانیان و مبلغان دین مبین اسلام و نشست‌هایی با اصناف همدان را از برنامه های این هفته عنوان کرد و گفت: تکریم هیئت امنای امامزادگان، تجلیل از اصحاب وقف و برگزاری جشنواره فرهنگی هنری وقف از جمله برنامه های این ایام است.

کد خبر 1241399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha